Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslininkui D.Katinui gresia kalėjimas

Tokajaus princas verslininkas Darius Katinas netrukus gali atsidurti teisiamųjų suole. Mat šešiaženkles sumas skolinga jo įmonė bankrutuoja, o turto – nė kvapo, praneša „Vilniaus diena“.
Restorano savininkas D.Katinas
Darius Katinas / „Scanpix“ nuotr.

Iš visų D.Katino verslų labiausiai žinomas restoranų „Csarda“ vardas. Vengrų restoranas Trakuose, kurį valdė bendrovė „Vengrijos restoranai“, duris užvėrė jau senokai, mat restorano patalpas valdanti įmonė „Palink“ už skolas atjungė elektros tiekimą.

Balandį „Vengrijos restoranams“ iškelta bankroto byla. Tačiau restoranas „Csarda“ Vilniaus senamiestyje sėkmingai veikia ir užsidaryti nė neketina. Visų pirma dėl to, kad jis nebepriklauso bankrutuojančiai bendrovei „Vengrijos restoranai“. Senamiesčio vengrų restorane šeimininkauja kita D.Katino įmonė – „Vengriško maisto ir gėrimų ambasada“.

„Vengrijos restoranų“ skolas išieškoti mėginančios bendrovės „Creditum Vilnius“ teisinikė Edita Jonaitytė „Vilniaus dienai“ teigė, esą D.Katinas įtariamas stambiomis machinacijomis. Ji pripažino, kad „Vengrijos restoranų“ turtas išgaravo taip, kad sunku rasti siūlo galą. „Su „Palink“ svarstome galimybę kreiptis į prokurorus dėl baudžiamosios bylos iškėlimo D.Katinui. Ten tikrai ne viskas buvo daroma švariai“, – pridūrė pašnekovė.

Pasak jos, įtariama, kad D.Katinas ne tik dirbtinai išaugino „Vengrijos restoranų“ skolas ir nuvarė įmonę į bankrotą, tačiau ir užsiėmė kitokia nelegalia veikla, rašo „Vilniaus diena“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius