Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 10 /18:22

„Via Baltica“ kelyje prie Marijampolės – didelė avarija, buvo uždarytas eismas

Marijampolės pakraštyje ketvirtadienio pavakarę įvyko avarija, kurios metu nukentėjo žmonės. Susidūrus automobilius gabenančiam sunkvežimiui ir dar dviems lengviesiems automobiliams, du prispaustus žmones teko vaduoti ugniagesiams.

Lietuvos automobilininkų sąjunga (LAS) praneša, kad apie gruodžio 10 d. apie 16.45 val. kelio „Via Baltica“ atkarpoje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, faktiškai Marijampolės aplinkkelyje, vadinamojoje Šunskų sankryžoje, įvyko didelė avarija. 

Susidūrė mažiausiai trys transporto priemonės, viena iš jų – automobiliais krautas automobilvežis „Renault“ lenkiškais valstybiniais numeriais.

Vienu metu eismas buvo visiškai uždarytas abiem kryptimis. Vairuotojams, važiuojantiems nuo Lenkijos ir link jos, buvo rekomenduojama rinktis 201 kelią Marijampolė–Kalvarija. 

Avarijos vietoje buvo laukiama policijos tyrimų grupės. Eismo įvykio aplinkybės nėra aiškios.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje 15min.lt sužinojo, kad iki 18 val. eismas jau buvo atnaujintas.

Gelbėtojų duomenimis, po įvykio sudaužytose transporto priemonėse liko prispausti du žmonės. Nukentėjusieji išlaisvinti ir perduoti medikams.

Daugiau nei po vienos valandos, t.y. 17.56 val., į įvykio vietą pagaliau atvyko policijos tyrimo grupė, pabrėžia LAS atstovai. Teigiama, kad šiuo metu pareigūnai dar aiškinasi eismo įvykio aplinkybes ir fiksuoja avarijos padarinius.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai moters vairuojamas automobilis „Opel Astra“ neapdairiai iš šalutinio kelio (nuo Šunskų pusės) išvažiavo į „Via Baltica“.  Automobilvežis kliudė „opelį“, tuomet rėžėsi į „Volkswagen Golf“ galą ir nulėkė nuo kelio. Medikų pagalbos prireikė tiek „Opel“, tiek VW vairuotojui.

LAS atstovai apie 19 val. tvirtino, kad eismas vis dar uždarytas, policijos pareigūnai dar atlieka tyrimą.

Į įvykio vietą atvyko techninės pagalbos automobilis, kad išvežtų eismo įvykio metu apgadintas transporto priemones. Tikimasi, kad važiuojamoji kelio dalis netrukus atlaisvinta.

Lietuvos automobilių kelių direkcija 19.45 val. pranešė, kad jau atnaujintas eismas magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 61,15 km.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius