TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 04 22 /16:08

„Via Baltica“ kelyje susidūrė trys vilkikai, yra sužeistų

Pirmadienio vidurdienį Kaune, kelyje „Via Baltica“ ant Č.Radzinausko tilto, Marijampolės kryptimi, susidūrė trys vilkikai. Buvo uždarytas eismas, susidarė kilometrinė automobilių spūstis, nusidriekusi iki IX-ojo forto. Eismą reguliuoja policija, nukreipdama jį miesto gatvėmis. Apie 16.30 val. eismas tiltu buvo atnaujintas.
Avarija kelyje „Via Baltica“ ties Kaunu
Avarija kelyje „Via Baltica“ ties Kaunu / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno policija pranešė, kad A5 kelyje, ant tilo per Nemuną, važiuojant Marijampolės kryptimi, susidūrė 3 vilkikai. Avarija įvyko tilto viduryje. Pranešama, kad yra sužeistų, tačiau, pirminiais duomenimis, jų patirti sužeidimai nėra sunkūs.

Į įvykio vietą skuba specialusis transportas, kuris nutemps kelią užtvėrusias sunkiasvores transporto priemones.

Vytautas Bičkus
Vytautas Bičkus

„Važiavau maždaug 60 kilometrų per valanda greičiu, nes už tilto turėjau pasukti. Greičio tikrai neviršijau.  Vežiau fanerą iš Mordvijos (respublika Rusijoje, – red. past.). Krovinį vežiau į muitinę Kaune. Fanera sugadinta.

Vairuoju jau 40 metų ir pirmą kartą toks įvykis. Pristabdžiau ir pajutau smūgį į sunkvežimio galą. Čia dar nedidelė avarija. Svarbiausia, kad sunkiai sužeistų nėra. Avarija įvyko gal dėl to, kad saugaus atstumo nesilaikė“, – pasakojo avarijoje nukentėjusio vilkiko vairuotojas Vytatutas Bičkus.

Papildyta 14.10 val. Pirminiais duomenimis, apie 12.34 val. trys vilkikai važiavo vienas paskui kitą. Pirmasis – su lietuviškais numeriais, jį vairavo V.Bičkus. Paskui lietuvį važiavo Rusijos piliečių vairuojami vilkikai. Pirmajam automobiliui stabtelėjus, į jį rėžėsi važiavęs iš paskui važiavęs vilkikas. Jis atsitrenkė į kelio atitvarus. Į skersai kelio sustojusią sunkiasvorę transporto priemonę atsitrenkė trečiasis vilkikas, kurio 54 m. vairuotojui K.V. prireikė medikų pagalbos. Vyrui sutrenkta krūtinė.

Rusai važiavo pasikrauti krovinių į Vokietiją.

Papildyta 16.07 val.: Apie 16.30 val. viena kelio juosta buvo atnaujintas eismas magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 5 kilometre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius