Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vienas iš Kauno bare triukšmavusių ir „kamuolinių“ gaujos nariais prisistačiusių vyriškių buvo ginkluotas, kitas pripūtė daugiau nei 5 promiles

Kauno policininkai vyko į Šilainių barą, kuriame girti klientai susipyko su apsaugininkais. Vykstant į nurodytą vietą pareigūnai buvo informuoti, kad vienas iš konflikto dalyvių gali būti ginkluotas. Informacija pasitvirtino.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Į Baltų prospekte esantį barą iškviestiems pareigūnams buvo nurodyta, kad ten esantys asmenys ne tik triukšmauja, bet vienas iš jų yra ginkluotas.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, penki asmenys triukšmavo, keikėsi bei sulaikymo metu pasipriešino, todėl pareigūnai panaudojo kovinių imtynių veiksmus ir specialiąsias priemones.

Įtariamieji M.S. (gim. 1989 m.) ir E.K. (gim. 1979 m.) apklausti, o G.C. (gim. 1982 m.), M.C. (gim. 1979 m.) ir E.R. (gim. 1986 m.) uždaryti į areštinę.

E.K. nustatytas 1,68 promilės girtumas, G.C. nustatytas 3,87 promilės girtumas, M.C. nustatytas 5,01 promilės girtumas, E.R. nustatytas 2,26 promilės girtumas.

Pas E.R. taip pat rastas ir paimtas dujinis pistoletas

Įvykio metu sužaloti tarnybos metu uniformuoti Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės patruliai, kurie, suteikus medicinos pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Policijos departamentas praneša, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

15min.lt primena, kad bare triukšmavę asmenys prisistatė „kamuolinių“ gaujos nariais. Tačiau policija šios informacijos nepatvirtino.

Konfliktas tarp įkaušusių baro klientų ir apsaugos darbuotojų kilo penktadienį apie 22.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius