Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas iš Oslo į Lietuvą skridęs keleivis lėktuve rūkė, kitas iškeikė muitininkus

Raseinių gyventojas, lėktuvu skridęs iš Oslo į Palangą, orlaivio salone pradėjo rūkyti. Tuo pačiu reisu atskridęs neblaivus Lazdijų rajono gyventojas muitinio patikrinimo metu iškeikė pareigūnus, triukšmavo ir atsisakė vykdyti nurodymus.
Rūkalai
Iliustracinė nuotrauka: rūkymas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šeštadienį Palangos oro uoste budėję Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai iš aptarnavimo tarnybų gavo informacijos, kad iš Oslo į Palangą skrendančiame lėktuve vienas keleivis šiurkščiai pažeidė skrydžio saugos reikalavimus. Vyras lėktuvo salone pradėjo rūkyti.

Kai orlaivis nusileido Palangoje, prie lėktuvo trapo pažeidėjo jau laukė pasieniečiai. 40 metų Raseinių gyventoją jie iškart sulaikė ir pristatė į VSAT patalpas. Keleivis paklusniai vykdė visus pasieniečių nurodymus. Jis turėjo tvarkingus dokumentus. Po apklausos sulaikytąjį VSAT pareigūnai perdavė oro uosto aviacijos saugumo inspektoriams, kurie turėjo toliau aiškintis incidentą lėktuve ir spręsti, kaip turėtų būti nubaustas rūkalius.

Tuo pačiu reisu iš Norvegijos į Palangą atskrido 40 metų Lazdijų rajono gyventojas. Pasieniečių pagalbos prireikė tuomet, kai jis pradėjo konfliktuoti su muitininkais. Iš pažiūros neblaivus vyras atsisakė muitinės pareigūnams pateikti dokumentus ir leisti patikrinti bagažą. Lazdijų rajono gyventojas muitininkus išvadino rusiškais necenzūriniais žodžiais, oro uoste šūkavo.

VSAT praneša, kad iškviesti pasieniečiai chuliganiškai besielgusį keleivį sulaikė. Jis buvo apklaustas VSAT patalpose, kur jau elgėsi ramiai. Atlikus vyro dokumentų ir bagažo patikrą Lazdijų rajono gyventojas buvo perduotas iškviestiems policijos pareigūnams. Šie keleiviui nustatė 1,42 promilės girtumą ir išsivežė į komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius