Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 28 /12:26

Vienas įtariamasis buto Šilainiuose padegimu suimtas 10 dienų, kitas – dviem mėnesiams

Trečiadienį, apie 10 val., į Kauno miesto apylinkės teismą buvo atvestas antras įtariamasis gaisro Baltų pr. 27-19 bute sukėlimu. Devyniolikmetis L.B. sulaikytas pirmadienį. Netrukus atvestas dar vienas įtariamasis – 21 m. P.D., kuris buvo sulaikytas antradienį. Teismas leido L.B. suimti 10 dienų, P.D. – dviem mėnesiams.
Įtariamasis padegimu
Antrankiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min.lt primena, kad suimti yra trys įtariamieji, vienas – tebeieškomas. Sekmadienio vakarą sulaikytas 17 m. P.S., jį Kauno miesto apylinkės teismas leido suimti 2 mėnesiams.

Dar vienas įtariamasis, P.S. brolis 22 m. Martynas Sasnauskas slapstosi nuo policijos, paskelbta jo paieška. Pareigūnai neatmeta galimybės, kad jis gali būti išvykęs į užsienį. Teismas jį leido suimti neribotam laikui.

Neoficialiais duomenimis, P.S. šeštadienio vakarą buvo atvykęs į butą Šilainiuose, kuriame kilusio konflikto metu buvo sumuštas ir pasišalino, po to jis kreipėsi į medikus. Manoma, kad vėliau vaikinas, kaip pats teigia – būdamas visiškai girtas, su keliais draugais ir vyresniuoju broliu grįžo kerštauti. Atidarius buto duris, jie išpylė kelis litrus degaus skysčio, kaip įtariama benzino, ant grindų ir ant vieno iš atidariusių duris, ir jį padegė.

Staigiai įsiplieskusio gaisro pasekmės – tragiškos, vienas bute buvęs žmogus mirė vonios kambaryje, 11 asmenų patyrė sužalojimus, du iš jų – labai sunkius. Vienas iš patyrusių labai sunkius sužalojimus žmonių – 17 metų mergina.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo kitų žmonių gyvybei pavojingu būdu. Už tokį nusikaltimą gresia kalėjimas iki gyvos galvos, nepilnamečiams gali būti skirta iki 10 metų nelaisvės.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Įtariamasis padegimu 21 m. P.D.
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Įtariamasis padegimu 21 m. P.D.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius