Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieni kitus žalojo ir gatvėse, ir namuose

Savaitgalio linksmybes bent penkiems vyrams apkartino skausmingi sužalojimai.
Ginklas
Ginklas / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Kai savaitgalį daugelis linksminasi, kartais geriau ramiai ilsėtis ir niekur nekišti nosies. Taip dabar tikriausia mąsto tie, kuriems vakaro ir nakties linksmybės baigėsi skausmais ir nuostoliais.

Šiauliuose į medikus kreipėsi 16-metis. Paauglys pasiskundė, kad šeštadienį apie 21 val. miesto centriniame parke Žemaitės gatvėje jį stipriai sumušė nepažįstami asmenys. Nukentėjusysis, kuriam nustatytas galvos smegenų sukrėtimas, paguldytas į ligoninę.

Su ta pačia trauma į ligoninę atsigulė ir dar vienas šiaulietis. 14-metis medikams pasakojo, kad traumą patyrė Romuvos pagrindinėje mokykloje, kur vakarinės diskotekos metu jį sumušė nepažįstami užpuolikai.

Kiti du nukentėjusieji – uteniškiai. Utenos J.Basanavičiaus gatvėje net aidėjo šūviai. Muštynių metu neblaivus 23 metų vaikinas griebėsi revolverio ir šratais sužalojo savo varžovą. 18-mečiui nukentėjusiajam šauta į galvą, tačiau žaizdeles apžiūrėję medikai išleido jį gydytis į namus.

Kitas skausmingas incidentas įvyko bute Sėlių gatvėje, kur šeštadienio vakarą peiliu sužalotas 37 metų vyras. Dėl žaizdas krūtinėje jis paguldytas į ligoninę, tuo tarpu penkeriais metais jaunesnė įtariamoji po apklausos paleista.

Durtinę žaizdą namuose gydosi ir šešioklimetis klaipėdietis, uostamiestyje šeštadienį nukentėjęs Paryžiaus Komunos gatvėje. Medikams jis pasakojo, kad apie 16 val. nepažįstamasis jį sužalojo kažkokiu aštriu daiktu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius