-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 17 /13:19

Vienoje iš rekonstruojamų Panevėžio sankryžų žuvo pėsčioji

Piko valandomis Panevėžyje, Aukštaičių, Ramygalos ir Nemuno gatvių sankryžoje dėl neveikiančio šviesoforo tvyrantis chaosas galiausiai baigėsi tragiškai. Ketvirtadienio rytą čia žuvo pėsčioji.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Papildyta: 13.19 val.

Praėjus kelioms valandoms po tragiškai pasibaigusios avarijos, rekonstruojamoje sankryžoje buvo įjungti naujieji šviesoforai. Jie eismą dabar reguliuoja taip, kad pėsčiųjų ir automobilių srautas nesikirstų.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Aukštaičių, Ramygalos ir Nemuno gatvių sankryža
Tomo Markelevičiaus nuotr./Aukštaičių, Ramygalos ir Nemuno gatvių sankryža

Užvažiavo ant partrenktos moters

Pražūtingas incidentas įvyko apie septintą valandą ryte. Pirminiais duomenimis, per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį pastūmė miesto maršrutinis autobusas, o ant žemės parkritusią ir medikų laukiančią pėsčiąją po kurio laiko pervažiavo kitas automobilis.

Nors pareigūnai avarijos aplinkybių neatskleidžia, tačiau avarijos vietoje buvę žmonės pasakojo, jog antrąsyk moterį kliudęs minivenas iš avarijos vietos išvažiavo, bet buvo sulaikytas netoli Aukštaičių gatvės sankryžos su J.Basanavičiaus gatve.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Autobuso vairuotojas, paklaustas apie įvykį, bendrauti nepanoro. Vyras patyrė stresą. Pirminiais duomenimis, jis buvo blaivus, kadangi prieš išvykstant į maršrutą, Panevėžio autobusų parke jis taip pat tikrinamas alkoholio matuokliu. Bus aiškinamasi, ar visiškai blaivus buvo partrenktos moters nepastebėjęs bei ją pervažiavęs miniveno vairuotojas ir kodėl jis nesustojo iškart po įvykio.

Paaiškėjo, kad per avariją žuvusi moteris – 1935-aisiais metais gimusi panevėžietė. Tiriama, kuris eismo dalyvis kaltas dėl tragiškos avarijos.

VIDEO: Panevėžyje žuvo pėsčioji

Šioje sankryžoje piko valandomis chaosas tvyro jau daugiau nei dvi savaites, mat čia vykdomi remonto darbai ir laikinai išjungtas eismą reguliuojantis šviesoforas.

Dėl šios priežasties ir didelio eismo srauto šioje sankryžoje nuolat formuojasi spūstys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius