Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienoje praėjusios paros avarijoje sužeisti iškart 6 žmonės

Birželio 22-ąją, trečiadienį, pirminiais į Eismo įvykių informacinę sistemą įvestais duomenimis, policijos pareigūnai užregistravo 75 eismo įvykius, kuriuose sužeisti 22 eismo dalyviai, iš jų 5 nepilnamečiai. Viename įvykyje sužeisti 6 žmonės, kitame – 3.
Vilniuje – girto bėglio gaudynės
Policija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 eismo įvykiai. Žmonės nenukentėjo.

47 eismo įvykiai įvyko miestuose: Vilniuje (17), Kaune (10), Klaipėdoje (7), Šiauliuose (3), Palangoje (3), Panevėžyje (2), Marijampolėje (2), Alytuje, Druskininkuose ir Visagine po vieną.

Dar 28 eismo įvykiai įvyko Akmenės, Anykščių (2), Biržų, Elektrėnų, Jonavos, Kėdainių (4), Klaipėdos (2), Panevėžio (2), Pasvalio, Raseinių, Rokiškio (2), Skuodo, Šiaulių (2), Šilutės, Šalčininkų, Tauragės (2), Utenos (2) ir Vilniaus rajonų keliuose.

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 38. Tamsiuoju paros metu – 7 eismo įvykiai.

Per parą užregistruoti 3 atvejai Anykščių ir Raseinių rajonuose, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais.

Apie 16 val. 10 min., Vilniaus raj., Gaukštonių k., automobilio „Toyota“ vairuotoja (g. 1959) važiuodama šalutiniu keliu, Nemenčinės-Gaukštonių gatvių sankryžoje suko į kairę ir išvažiavusi į priešpriešinę eismo juostą susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Volvo“. Sužalotos automobilio „Toyota“ vairuotoja ir dvi automobilio „Volvo“ keleivės: moteris (g. 1949) bei nepilnametė (g. 2012).

Apie 15 val. 31 min., Palangoje, dviračių take lygiagrečiai važiuodamos dviračių rankenomis susikibo ir apvirto dvi dviratininkės, abi 2006 m. gimimo. Viena susitrenkė galvą. Gydoma ambulatoriškai.

Apie 20 val. 15 min., Šiaulių rajono sav., Kuršėnuose, „Audi“ automobilio vairuotojas (g. 1967), išvažiuodamas iš šalutinio į pagrindinį kelią, susidūrė su autobusu „Mercedes-Benz“. Eismo įvykio metu apgadintos abi transporto priemones. Iš 10 eismo įvykio dalyvių, sužeisti 6 žmonės: „Audi“ keleivis (g. 1980) ir „Mercedes-Benz“ vairuotojas (g. 1957) bei keturi keleiviai.

Apie 20 val. 27 min., Vilniuje, reguliuojamoje Vilniaus-Žygimantų gatvių sankryžoje motociklo „Honda“ vairuotojas (g. 1995) įvažiavo į sankryžą degant raudonos spalvos šviesoforo signalui ir nepraleidęs troleibuso „Škoda“ su juo susidūrė. Mopedo vairuotojas dėl patirtų sužalojimų paguldytas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius