Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienu metu vagišiai Panevėžyje apšvarino bei apgadino tris automobilius

Penktadienio rytas trims panevėžiečiams prasidėjo itin nemaloniai – jie rado apgadintus ir išvogtus savo automobilius. Vagystės įvykdytos Panevėžio Parko gatvėje.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje/ Asociatyvi nuotr. / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Sausio 17 dieną 9.27 valandą Panevėžio Parko gatvėje išdaužtas automobilio „Mercedes-Benz E220“, kuris priklauso vyrui, gimusiam 1991 metais, dešinės pusės priekinių durelių lango stiklas.

Iš vidaus, kaip informuoja Panevėžio apskrities policija, pavogti „Ryban“ akiniai nuo saulės su dėklu, du įkrovėjai, automobilio registracijos liudijimas, techninės apžiūros lapas, draudimas, automobilio magnetolos laidai su kištukais.

Valdytojas tikina patyręs 370 eurų nuostolį.

Apšvarintas ir netoli stovėjęs „VW Passat“, kuris priklauso moteriai, gimusiai 1999 metais. Vagys į vidų pateko taip pat išdaužę dešinės pusės priekinių durelių lango stiklą.

Dingo automagnetola „Pioneer“, USB laikmena „Adata“. Taip pat apgadintos dešinės puses priekinės durelės ir automobilio salone tarp keleivio ir vairuotojo sėdynės esantis porankis.

Savininkė nurodė patyrusi 90 eurų nuostolį.

Trečioji nukentėjusioji – automobilio „Audi A3“ savininkė, gimusi 1986 metais. Moteris pasigedo magnetolos „Pioneer DEH-1900UB“.

Nuostolis – 150 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius