Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienuolika kartų teistas klaipėdietis įkliuvo su beveik kilogramu kanapių

Uostamiesčio pareigūnai, atlikę kratas klaipėdiečių sutuoktinių bute aptiko beveik kilogramą kanapių, amfetamino ir kokaino. Į pareigūnų akiratį pakliuvo 11 kartų teistas vyras.
Klaipėdiečių sutuoktinių namus apieškoję pareigūnai aptiko narkotikų
Klaipėdiečių sutuoktinių namus apieškoję pareigūnai aptiko narkotikų / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (VPK KPONTV) ir Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl narkotikų platinimo dideliais kiekiais.

Prieš teismą stojo sutuoktinių pora – narkotikus platinęs 11 kartų už vagystes, viešosios tvarkos pažeidimą bei plėšimus teistas daugiabučio Minijos g., Klaipėdoje gyventojas ir jo anksčiau neteista žmona.

2017 m. už viešosios tvarkos pažeidimą nuteistam asmeniui bausmės vykdymas buvo atidėtas ir jam buvo paskirta probacija. Nuteistasis taip pat buvo įpareigotas dirbti ir nevartoti psichiką veikiančių medžiagų.

Probuojamasis sulaikytas 2018 m. gruodžio mėn. likus 5 d. iki išregistravimo iš probuojamųjų asmens duomenų registro termino. Kratos sutuoktinių bute metu KPONTV pareigūnai rado apie 900 g. pardavimui paruoštų ir neišfasuotų kanapių, kokaino bei amfetamino. Kaltinamasis iki šiol suimtas.

Iš viso baudžiamojon atsakomybėn patraukti trys asmenys. Be sutuoktinių poros prieš teismą stojo ir kvaišalus įsigijęs anksčiau neteistas asmuo.

Be to, ikiteisminis tyrimas dar vienos įtariamosios atžvilgiu išskirtas į atskirą bylą. Jai inkriminuojamas padėjimas įsigyti narkotines medžiagas. Paskelbta įtariamosios paieška.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis dideliais kiekiais turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 8 iki 10 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius