Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vietoje maisto papildų į Marijampolės pataisos namus atkeliavo heroinas

Marijampolės pataisos namų nuteistajam skirtoje maisto papildų siuntoje pareigūnai aptiko psichotropinės medžiagos, kaip įtariama, heroino.
Heroino kapsulės
Heroino kapsulės / Kalėjimų departamento nuotr.

Marijampolės pataisos namų Saugumo valdymo skyriaus pareigūnai, kartu su tarnybiniu šunimi Marijampolės pataisos namų pasimatymų biuro patalpose atliko gautų siuntinių, skirtų nuteistiesiems, patikrinimą.

Patikrinimo metu tarnybinis šuo, vardu Berta, „nurodė“ vieną iš nuteistiesiems atsiųstų siuntinių. Patikrinus siuntinį, jo viduje rasta maisto papildų pakuotė, kurios gamyklinis sandarinimas buvo pažeistas. Pakuotėje rastos skaidrios kapsulės su rusvos spalvos biria medžiaga viduje skleidė aitrų kvapą.

Įtariama, kad tokiu būdu nuteistiesiems buvo bandoma perduoti galimai narkotines ar psichotropines medžiagas, spėjama – heroiną, nuteistųjų tarpe vadinamą „kakavą“.

Maisto papildų pakuotėje iš viso rastos 250 vnt. skaidrių kapsulių. Skaičiuojama, kad jų vertė, platinant narkotines medžiagas Marijampolės pataisos namuose tarp laisvės atėmimo bausmę atliekančių nuteistųjų, gali siekti apie 60 tūkstančių eurų.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius