Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 15 /12:52

Vilkikas Vilniuje apgadino kelis automobilius ir užšokęs ant šlaito rėžėsi į stulpą, niekas nenukentėjo tik per stebuklą

Tik per laimingą atsitiktinumą vilkiko sukeltoje avarijoje penktadienį Vilniuje niekas nenukentėjo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Penktadienį prieš pietus sunkiasvoris vilkikas ties Baltupiais netikėtai kirto žalią skiriamąją veją ir išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą. Važiuodamas prieš eismą, vilkikas visų pirma kliudė automobilį „Honda“. Iš paskos važiavusio „VW Golf“ vairuotojas, vengdamas susidūrimo su lengvuoju automobiliu, užšoko ant bortelio ir sugadino mašinos pakabą.

„Nedaug trūko, kad būčiau išvengusi susidūrimo. Mačiau, kad vilkiko vairuotojas dar bandė manevruoti. Smūgio bandžiau išvengti ir aš, bet nepavyko. Apgadino vieną mano automobilio šoną“, – įvykio vietoje 15min.lt žurnalistui sakė automobilio „Honda“ vairuotoja.

Tuo tarpu toliau prieš eismą judėdamas vilkikas kliudė automobilį „Peugeot“, vėliau – „Ford“. Galiausiai sunkiasvoris vėl kirto žalią skiriamąją veją, grįžo į savo kelio pusę, kirto dvi eismo juostas ir užšokęs ant šlaito rėžėsi į stulpą. Betoninis stulpas tokio smūgio neišlaikė ir subyrėjo gabalais.

Įvykį matę liudininkai sako, kad tuo metu Geležinio Vilko g. buvo pilna automobilių. Tik per stebuklą avarijoje niekas nenukentėjo.

Po incidento atkarpoje tarp Mokslininkų g. ir Ateities g. policija visiškai sustabdė transporto eismą miesto centro link. Santariškių link automobiliai buvo praleidžiami, tačiau ties avarijos vieta susidarė transporto grūstis.

Vilkiko vairuotojas tvirtino, kad avarija įvyko dėl automobilio techninių gedimų.

Vilniaus policija pradėjo avarijos tyrimą.

VIDEO: 15min.lt: Vilkiko avarija Vilniuje

VIDEO: 15min.lt: Vilkiko avarija Vilniuje 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius