-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 20 /16:16

Vilniaus apsk. VPK Kelių policijos valdybos viršininkas Vytautas Černevičius: prisiskambinti Vincui Babiliui nepavyko, su pareigūnais apie avariją jis nešneka

Vytautas Černevičius, Vilniaus apsk. VPK Kelių policijos valdybos viršininkas, spaudos konferencijoje teigė, kad „Mazda 6“ vairuotojas ir keleivė, taip pat pašalinis liudininkas policijai patvirtino, kad visureigį „VW Touareg“ vairavo Seimo narys V. Babilius.
Vilniaus kelių policijos vadovas Vytautas Černevičius
Vilniaus kelių policijos vadovas Vytautas Černevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

 „Tai pirmi parodymai, mes dar kartą turime liudininkus apklausti“, – teigė V. Černevičius. Kol policija Seimo nario ieško ir neranda, kol vyksta tyrimas, šios informacijos nei patvirtinti, nei paneigti negalima. Prisiskambinti V.Babiliui nepavyko nei „15min“, nei policijai. „Tikriname visą gautą informaciją“, – pabrėžė V. Černevičius paklaustas, ar bandė skambinti į Santariškių klinikas, kur, anot V.Babiliaus kolegų, yra šis Seimo narys. Kelių policijos valdybos viršininkas patvirtino, kad visureigis „VW Touareg“, pakliuvęs į avariją, yra tas, kurį nuomojasi V.Babilius. Šį automobilį kaltininkas po avarijos paliko VW centro aikštelėje.

V.Černevičius papasakojo,  kokia atsakomybė gresia už pasišalinimą iš įvykio vietos: „Piniginė bauda nuo 3000 litų su vairuotojo pažymėjimo atėmimu nuo 36 iki 60 mėnesių. Tai sprendžia teismas, surinktą medžiagą mes siųsime į teismą.“ V. Černevičius teigė, kad norint patikrinti V. Babiliaus blaivumą, pirmiausia reikėtų rasti šį Seimo narį.

Šiuo metu policija yra išvažiavusi paimti vaizdo įrašo iš VW centro ir prie V. Babiliaus namų apklausti kaimynų, ar jis buvo namie tuo laiku. „Šansų, kad įvykio kaltininkas bus nubaustas, yra“, – „15min“ sakė V.Černevičius.

Papildyta 16.16 val. Delfi.lt rašo, kad policijos pareigūnai buvo nuvykę į Santariškių klinikų Kardiologijos skyrių. Ten gulintis parlamentaras atsisakė kalbėtis su pareigūnais apie avariją. Pasak V.Černevičiaus, medikai iš pradžių nenorėjo įleisti policininkų pas V.Babilių – esą pacientas prastai jaučiasi. Bet paskui nusileido.

Plačiau apie sekmadienio avariją skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius