Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Autobusų ir geležinkelio stotis „užminavusį“ vyrą pareigūnai surado greičiau nei per valandą

„Evakuokite žmones iš autobusų ir geležinkelio stočių, nes aš jas susprogdinsiu“ – tokio skambučio šeštadienio naktį sulaukė Bendrasis pagalbos centras (BPC). Policijos pareigūnai neužtruko ir maždaug per valandą nustatė ir surado „sprogdintoją“, kuris tuo metu buvo neblaivus.
Stotis Vilniuje naktį
Stotis Vilniuje naktį / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Policijos departamento duomenimis, birželio 20 d., 2 val. 43 min. į BPC paskambinęs asmuo pareiškė, kad Vilniuje,  Sodų g., kai bus evakuoti žmonės, susprogdins autobusų ir geležinkelio stotis. Tą pačią dieną apie 3 val. 30 min. Vilniuje, Upės g., sulaikytas įtariamasis neblaivus (1,90 prom. alkoholio) 40-metis vyras.

Melagingo skambučio autorius atvesdintas į Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto 1-ąjį policijos komisariatą. Jam teks atsakyti už melagingą pranešimą apie visuomenei gresiantį pavojų arba ištikusią nelaimę.

Priminsime, kad penktadienį visos specialiosios pajėgos skubėjo į Laisvės alėją Kaune. Buvo gautas pranešimas, kad Kauno apylinkės teisme yra padėtas sprogmuo. Tačiau atvykę išminuotojai sprogmens nerado.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius