Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus gatvėse ir toliau žalojami žmonės: per dvylika minučių sostinėje įvyko trys avarijos su nukentėjusiais

Vilniaus vairuotojams sunku prisitaikyti prie pasikeitusių vairavimo sąlygų. Penktadienio rytą per dvylika minučių sostinėje įvyko trys avarijos, kuriose nukentėjo žmonės. Dar vienas žmogus nukentėjo Ukmergėje. Panaši situacija sostinės gatvėse buvo susidariusi ir ketvirtadienio vakarą.
Avarija Erfurto g.
Avarija Erfurto g. / Luko Balandžio/15min.lt nuotr.

Kaip redakcija sužinojo Vilniaus apskrities VPK, nuo 5.30 val. iki 8.45 val. Vilniuje penktadienį buvo užregistruota 14 techninių eismo įvykių, kuriuose žmonės nenukentėjo. Taip užregistruotos trys avarijos su nukentėjusiais.

Dar viena tokia avarija įvyko Ukmergėje. Apie 7.04 val. Ukmergėje, Vilniaus g. automobilis partrenkė moterį.

Apie 7.45 val. Vilniuje, Erfurto g. susidūrė 2000 m. pagamintas automobilis „Mitsubishi Carisma“ ir 1995 m. pagamintas automobilis „Renault Espace“.

Per avariją nukentėjo automobilio „Renault“ keleivė. Ją greitosios pagalbos medikai nuvežė į ligoninę.

Po dviejų minučių, apie 7.47 val., Antakalnio g. ir Žolyno g. sankryžoje, pėsčiųjų perėjoje, 2003 m. pagamintas automobilis „Opel Meriva“ partrenkė maždaug 20-30 m. vyrą. Jį medikai irgi nuvežė į ligoninę.

Automobilio vairuotojas vėliau sakė, kad vyriškis per gatvę galėjo bėgti degant raudonam šviesoforo signalui.

Dėl šios avarijos Antakalnio g. susidarė didžiulės transporto grūstys.

Apie 7.56 val. Žirmūnų g. 2000 m. pagamintas automobilis „Mercedes Benz“ partrenkė maždaug 65 m. moterį. Kaip vėliau pareigūnams sakė automobilio vairuotojas, jis suko į kiemą. Tuo metu išvažiavime į Žirmūnų g. stovėjo visureigis.

Kai automobilis „Mercedes benz“ jau buvo beveik įsukęs į kiemą, iš už visureigio galo staiga pasirodė moteris, kurią automobilis partrenkė.

Tuo metu, kai įvyko šios avarijos, Vilniuje snigo.

Panaši avarija Vilniaus gatvėse buvo susiklosčiusi ir ketvirtadienio vakarą. Per pusvalandį sostinėje įvykusiose avarijos buvo sužaloti mažiausiai keturi žmonės.

Iš viso ketvirtadienį Vilniuje užregistruota 19 techninių eismo įvykių (Vilniaus apskrityje – 9) ir 7 avarijos su nukentėjusiais. Šiose avarijos ketvirtadienį iš viso nukentėjo aštuoni žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius