-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus ir Kauno oro uostuose įkliuvo du teisingumo vengę lietuviai

Vilniaus ir Kauno oro uostuose pasieniečiai sulaikė kaišiadorietį ir Vilkaviškio rajono gyventoją, kurie vengė teisingumo.
Vilniaus oro uostas
Iliustracinė nuotrauka: Vilniaus oro uostas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Antradienį Vilniaus oro uoste dirbantys pasieniečiai gavo informacijos, kad reisu iš Briuselio atskrendančiame lėktuve yra už Belgijoje padarytus šios šalies įstatymų pažeidimus išsiųstas asmuo. Orlaiviui nusileidus paaiškėjo, kad tai – 21 metų Kaišiadorių gyventojas. VSAT pareigūnai vyro duomenis patikrino turimose informacinėse bazėse ir išsiaiškino, kad jo ieško Kaišiadorių rajono policija.

Nemalonumų su užsienio teisėsaugininkais jau turėjusiam kaišiadoriečiui teks keliauti už grotų, nes teismas Lietuvoje yra priėmęs sprendimą panaikinti jam lygtinį atleidimą nuo laisvės atėmimo bausmės atlikimo.

VSAT praneša, kad sulaikytąjį pasieniečiai perdavė oro uoste budėjusiems policijos pareigūnams.

Antradienį dar vienas teisėsaugininkų ieškotas lietuvis įkliuvo Kauno oro uoste. Čia dirbantys VSAT pareigūnai įprasta tvarka patikrino reisu iš Londono atvykusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu paaiškėjo, kad 19 metų Vilkaviškio rajono gyventojas yra ieškomas to paties rajono policijos pareigūnų. Nusikaltimo padarymu įtariamo vaikino paieška paskelbta praėjusių metų spalį.

Apie ieškomojo sulaikymą pasieniečiai pranešė paieškos iniciatoriui ir tą pačią dieną sulaikytąjį perdavė atvykusiam Vilkaviškio rajono policijos konvojui.

Šiemet Lietuvos pasieniečiai iš viso sulaikė 88 asmenis, kurių dėl įvairių priežasčių ieškojo įvairių žinybų teisėsaugininkai. Daugiausiai tokių ieškomųjų įkliūna oro uostuose. Čia nuo metų pradžios sulaikyti 35 teisingumo vengę asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius