Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus ir Kauno oro uostuose sulaikyti trys policijos ieškomi lietuviai

Vilniaus ir Kauno oro uostuose pasieniečiai sulaikė tris lietuvius, kurių ieškojo šalies teisėsaugininkai. Du iš jų į Kauną atskrido tuo pačiu lėktuvu iš Airijos miesto Šanono, praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).
Vilniaus oro uoste
Asociatyvi iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ketvirtadienio vakarą VSAT Vilniaus rinktinės Kauno oro užkardos pareigūnai tikrino reisu iš Šanono atskridusių keleivių dokumentus. Nustatyta, kad vieno iš jų, 27 metų kauniečio, ieško Kauno apskrities policija. Vyro, vengiančio administracinės atsakomybės, paieška buvo paskelbta birželio 3 d. VSAT pareigūnai keleivį sulaikė ir perdavė policininkams.

Tikrinant tuo pačiu reisu atskridusių keleivių dokumentus, pasieniečiai sulaikė dar vieną kaunietį. 39 metų vyras nuo rugpjūčio 18 d. Kauno apskrities policijos buvo ieškomas kaip įtariamasis nusikaltimo padarymu. VSAT pareigūnai sulaikytąjį pristatė į Kauno oro uosto užkardos patalpas. Vėliau pasieniečiai kaunietį perdavė Kauno policijos pareigūnams.

Dar vienas ieškomas asmuo VSAT pareigūnams įkliuvo Vilniaus oro uoste penktadienį tuoj po vidurnakčio. Patikrinus reisu iš Anglijos miesto Donkasterio atvykusio 34-erių vilniečio dokumentus nustatyta, kad šio asmens, kaip įtariamojo nusikaltimo padarymu, ieško Vilniaus apskrities policija. Sulaikytąjį VSAT pareigūnai perdavė policijai.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 392 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio teisėsaugininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius