Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 26 /2012 08 27

Vilniaus Kalvarijų gatvėje nuo degančių padangų užsiliepsnojo ir parduotuvė „Norfa“

Gausios Vilniaus ugniagesių pajėgos naktį iš sekmadienio į pirmadienį skubėjo gesinti gaisro, kilusio parduotuvėje „Norfa“. Žmonės per incidentą nenukentėjo, tačiau prekybos centras patyrė, manoma, nemažų nuostolių.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, pranešimas apie gaisrą Kalvarijų g. sekmadienį gautas apie 22.31 val. Iš pradžių ugniagesiams buvo pranešta, kad dega padangų krūva. Apie tai, kad liepsna pradeda laižyti parduotuvės sieną, neužsiminta.

Į įvykio vietą buvo nusiųstas vienas ugniagesių automobilis. Tačiau dar neprivažiavę gaisravietės gelbėtojai pamatė ugnies stulpą. Jie paprašė pagalbos.

Prie parduotuvės nuskubėjo dar pora gelbėtojų automobilių, į įvykio vietą atvyko ir štabo automobilis. Tuo metu jau degė apie 30 kvadratinių metrų parduotuvės sienos. Pagal padidinto pavojaus signalą į Kalvarijų g. išskubėjo papildomos pajėgos.

Iš viso gesinti šio gaisro buvo nusiųstos šešios autocisternos, du autokeltuvai, vandens pervežimo automobilis, štabo automobilis. Policija ties gaisro vieta uždarė gatvę, automobiliai buvo nukreipiami per greta esančios degalinės teritoriją.

Ugniagesiai teigia, kad per gaisrą nudegė apie 60 kvadratinių metrų parduotuvės sienos, apie 30 kvadratinių metrų stogo. Liepsna buvo įsimetusi ir į pastato vidų. Parduotuvės patalpose apdegė apie 20 kvadratinių metrų sienų, apdegė kompiuteriai. Per incidentą po parduotuvę pasklido tiršti dūmai.

Gaisras kilo prie galinės parduotuvės sienos. Čia pat įsikūrusios automobilių remonto dirbtuvės, garažai. 15min.lt žiniomis, ugniagesiai jau anksčiau buvo aptikę čia sukrautas padangas, nuo kurių ir užsidegė parduotuvė. Jie buvo įspėję padangų savininkus viską sutvarkyti, tačiau į perspėjimus niekas nereagavo. Beveik neabejojama, kad padangų krūva buvo padegta.

Manoma, kad prekybos centras patyrė nemažų nuostolių. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius