Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Kalvarijų turgavietėje aptikti nelegalūs vaistai

2011 m. spalio 7 d. Vilniaus m. pirmojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus pareigūnai pasitelkę policijos rėmėjus, siekdami užkardyti neteisėtą akcizais apmokestinamų prekių ir vaistų apyvartą, vykdė neviešą sostinės Kalvarijų turgavietės patikrinimą.
Kalvarijų turgavietėje aptikti nelegalūs vaistai
Kalvarijų turgavietėje aptikti nelegalūs vaistai / Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato nuotraukas

Priemonės metu sulaikyta pil. L.M. gim. 1956 m., kuri neturėdama licencijos, vertėsi farmacine veikla, t.y. prekiavo vaistais. Prekybos vietoje rasta ir paimta 870 tablečių įvairių rusiškų vaistų.

Vilniaus pirmajame policijos komisariate pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal LR Administracinių teisės pažeidimų kodekse 44-1 str. (Neteisėtas vertimasis su vaistais (vaistiniais preparatais) susijusia veikla, kuriai reikalinga licencija, be licencijos ar kitokiu neteisėtu būdu, jeigu tai nesukėlė sunkių pasekmių ar nebuvo daroma stambiu mastu, –  užtraukia baudą fiziniams asmenims nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su vaistų (vaistinių preparatų) konfiskavimu ar be konfiskavimo, baudą juridinių asmenų vadovams – nuo trijų tūkstančių iki šešių tūkstančių litų su vaistų (vaistinių preparatų) konfiskavimu ar be konfiskavimo).

Šiais metais tai jau vienuoliktas pareigūnų atskleistas neteisėtos farmacinės veiklos atvejis, iš viso išimta virš 4000 tablečių įvairių vaistų.

Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato informacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius