Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus pakraštyje – didelis gaisras

Tas, kas šią gatvę Vilniaus pakraštyje sugalvojo pavadinti „Dūmų“, dabar gali pasijusti pranašu. Penktadienio popietę gausios gelbėtojų pajėgos skubėjo gesinti gaisro sostinės Naujosios Vilnios rajone. Įvykio vietoje buvo gausu ne tik dūmų, bet ir sunkiai pažabojamų atvirų liepsnų.

Pranešimas apie didelį gaisrą Vilniuje gautas penktadienį prieš 16 val.

Į įvykio vietą sostinės pakraštyje išsiųstos nemažos ugniagesių gelbėtojų pajėgos.

15min.lt fotoreporteris Irmantas Gelūnas iš įvykio vietos pranešė, kad Naujojoje Vilnioje atvira ugnimi liepsnoja gamybinių arba sandėlio patalpų stogas.

Veiksmas vyksta Dūmų gatvėje – šio įvykio kontekste pavadinimas tapo itin aktualus. Tiesa, ne viskas čia taip niūru – šviečiant saulei ir ugniagesiams liejant vandenį, žydro dangaus fone galima matyti vaivorykštę.

Eismas Dūmų gatve dėl gaisro buvo visiškai uždarytas. Aplinkiniuose kvartaluose formavosi transporto spūstys.

Tuo tarpu ugniagesiams Dūmų gatvėje teks nemažai paprakaituoti. Per pusvalandį gelbėtojams net nepavyko sustabdyti ugnies plitimo.

Tuo metu eismas Dūmų gatve buvo visiškai uždarytas. Aplinkiniuose kvartaluose formavosi transporto spūstys.

Apie 20-30 kvadratinių metrų stogo dangos vis dar degė atvira liepsna. Ugniagesių brigados su šia stichija kovėsi pakaitomis.

Panašu, kad gaisro židinys buvo kažkur pastogėje. Gelbėtojai stengėsi ardyti stogo, dengto itin degia bitumo danga, konstrukcijas, kad tą židinį pasiektų.

Būriui sostinės ugniagesių šio įvykio vietoje teko pasidarbuoti keletą valandų. Gaisro priežasčių ir aplinkybių tyrimas dar tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius