Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 07 21 /14:01

Greitkelyje prie Vilniaus susidūrė vilkikas, traktorius ir „Audi“: 3 sužeisti, strigo eismas

Sostinės Grigiškių rajone, greitkelyje Kaunas–Vilnius, penktadienį prieš vidurdienį įvyko trijų transporto priemonių avarija. Kol spūstis buvo didelė, svarstyta kreiptis į magistralinius kelius prižiūrinčią įmonę, kad būtų įrengtas laikinas apvažiavimas. Tačiau jokių išskirtinių priemonių neprireikė: per tris valandas eismo įvykio padariniai buvo likviduoti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Penktadienį, 10 val. 57 min., kelyje A1, apie 300 m. už Grigiškių, netoli „Emsi“ degalinės, susidūrė trys transporto priemonės.

Į avariją pateko krovininis automobilis, traktorius ir lengvasis automobilis.

Nuotrauka iš „Facebooko“ profilio „Reidas Vilniuje“/Spūstis įvykio vietoje
Nuotrauka iš „Facebooko“ profilio „Reidas Vilniuje“/Spūstis įvykio vietoje

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio pirminiais duomenimis, gali būti sužeistų. Todėl iškviesti net tik patruliai, bet ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Tuo metu 15min skaitytojai redakciją informuoja, kad įvykio vietoje susidarė didelė spūstis.

Eismo trikdžių kilo važiuojantiems nuo Kauno pusės Vilniaus link. Avarijos vietoje buvo vilkikas „Volvo“ su puspriekabe, kurio kabina apdaužyta, antroje juostoje ant šono gulėjo traktorius-ekskavatorius JCB, taip pat stipriai apgadintas lengvasis automobilis „Audi A3“.

VIDEO: Greitkelyje prie sostinėss susidūrė vilkikas, traktorius ir „Audi“: 3 sužeisti, strigo eismas

Pasak liudininkų, medikų pagalbos prireikė mažiausiai dviem žmonėms. Vilniaus apskrities policijos duomenimis, sužeisti iš viso trys šios avarijos dalyviai.

Prieš 13 val. Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyris 15min papildomai informavo, kad į avarijos vietą siunčiamas dar vienas, antrasis policijos ekipažas reguliuoti eismo.

„Įvykio vietoje dirba specialus kranas. Jei darbai užtruks, svarstoma kreiptis į magistralinius kelius prižiūrinčią įmonę, kad būtų įrengtas laikinas apvažiavimas“, – praneša pareigūnai.

Vis dėlto galingu keltuvu apvirtusį ekskavatorių pavyko pastatyti ant ratų.

Nuotrauka iš „Facebooko“ profilio „Reidas Vilniuje“/Įvykio vietoje
Nuotrauka iš „Facebooko“ profilio „Reidas Vilniuje“/Įvykio vietoje

Vilniuje penktadienį per pietus – dar vienas eismo įvykis. Iš esmės tame pačiame kelyje (Vilniuje greitkelis Kaunas–Vilnius tampa Savanorių prospektu), 12 val. 42 min. važiuojant vadinamojo Gerosios Vilties žiedo link, nusileidus nuo kalno, sankryžoje, į VW automobilį atsitrenkė „Scania“ vilkikas.

Vilniaus apskrities VPK žiniomis, 32 metų VW vairuotojui skaudėjo apatinę nugaros dalį, iškviesta greitoji pagalba.

Avaringas penktadienis yra ir kitose sostinės vietose.

13.08 val. Seinų g. 3 susidūrė automobilis „Toyota“ ir motociklas „Yamaha“.

Motociklo vairuotojui (virš 30 metų) buvo reikalinga greitoji. Motociklininkas liko sąmoningas, bet juto skausmą pilvo srityje.

Tuo metu dar 12.11 val. Pajautos g. 31, prie „Emsi“ degalinės buvo susidūrę automobiliai „Hyundai“ ir „VW Passat“. Nukentėjo viena keleivė – 80 m. moteris. Senolė skundėsi kaklo skausmais.

Policija pabrėžė, kad dėl eismo įvykių ties Grigiškėmis, Savanorių pr. ir kitose minėtose gatvėse vairavimo sąlygos kitiems vairuotojams pasunkėjusios, bet pareigūnai dėjo pastangas situaciją normalizuoti.

„Apvirtęs ir eismui trukdęs ekskavatorius pašalintas. Eismui normaliai vykstant abiem eismo juostomis, transporto spūstys senka“, – prieš 14 val. pranešė Vilniaus apskrities policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius