Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 12 27 /2013 12 28

Vilniaus pakraštyje susidūrė keturi automobiliai, du žmonės žuvo

Du žmonės žuvo ir trys buvo sužaloti penktadienio pavakare Vilniaus pakraštyje susidūrus keturiems automobiliams.
Avarijos vietoje Pramonės g.
Avarijos vietoje Pramonės g. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie 16.30 val. Vilniaus pareigūnams buvo pranešta, kad Vilniuje, Pramonės g. gale, ties riba su Vilniaus rajonu, susidūrė keturi automobiliai. Buvo pranešta, kad per avariją nukentėjo mažiausiai keturi žmonės.

Į įvykio vietą išskubėjo policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko automobiliui „Audi“ bandant aplenkti kitas tris transporto priemones. Nuo Naujosios Vilnios važiavusio automobilio „Audi“ vairuotojas pradėjo lenkti kitas mašinas, o tuo metu iš priekio jau artėjo sunkvežimis.

„Audi“ vairuotojas dar bandė grįžti į savo eismo juostą, tačiau kliudė iš priekio važiavusį sunkiasvorį, trenkėsi į čia pat buvusį automobilį „Nissan“ ir kliudė ta pačia kryptimi važiuojantį „Ford“.

Per avariją labiausiai sumaitoti „Audi“ ir „Nissan“. Kitos mašinos apgadintos mažiau.

Per incidentą vienas žmogus iš karto žuvo. Greitosios pagalbos medikai į ligoninę išvežė keturis sužalotus žmones. Vienas iš jų mirė pakeliui į gydymo įstaigą.

Pirminiais duomenimis, žuvo du devyniolikmečiai. Abu važiavo klevo lapu pažymėtu automobiliu „Audi“.

Po avarijos kelias buvo užblokuotas.

Papildyta šeštadienį: Policijos departamento šeštadienį paviešintoje praėjusios paros svarbiausių kriminalinių įvykių suvestinėje užfiksuota, kad gruodžio 27 d. apie 16 val. 22 min. Vilniuje, Pramonės g., ties posūkiu į Viktariškių gyvenvietę, automobilis „Audi 80“, kurį vairavo V.V. (gimęs 1994 m.), lenkimo metu išvažiavo į priešingą eismo juostą ir kliudė priešpriešiais važiavusį automobilį „Mercedes Benz 814“, kurį vairavo A.S. (gimęs 1991 m.).

Po susidūrimo automobilis „Audi 80“ kliudė ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Ford Siera“, kurį vairavo F.M. (gimęs 1942 m.), bei susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Nissan Almera“, kurį vairavo V.K. (gimęs 1962 m.), ir, nuvažiavęs nuo kelio, apvirto. Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Audi 80“ vairuotojas bei sužaloti kartu važiavę D.Š. (gimęs 1994 m.) (nuo gautų sužalojimų mirė greitosios medicinos pagalbos automobilyje pakeliui į ligoninę) ir R.Č. (gimęs 1994 m.), kuris dėl juosmens slankstelio lūžimo paguldytas į ligoninę.

Taip pat sužaloti automobilio „Nissan Almera“ vairuotojas (dėl krūtinės sumušimo gydomas ambulatoriškai) ir keleivė I.J. (gimusi 1964 m.), kuri dėl kojos bei rankos kaulų lūžių paguldyta į ligoninę.

Vilniaus policija tęsia avarijos aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius