Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus pareigūnai narkotikų ieškojo romo dviračio rėme

Sostinės policijos pareigūnai sulaikė du vyrus. Už neteisėtą narkotinių medžiagų disponavimą abu jie atsidūrė areštinėje.
 Saugaus eismo renginio akimirka
Asociatyvi nuotr. / Ernesta Čiučiukaitė / 15min

Lapkričio 14 d. Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnams sodų bendrijoje, netoli oro uosto, įkliuvo vyras (gim. 1984 m.) – jis, pamatęs policijos pareigūnus, išmetė polietileninį maišelį su milteliais, įtariama narkotine medžiaga.

Netoliese sulaikytas romų tautybės vyras (gim. 1981 m.), išplatinęs tas narkotines medžiagas. Jis yra ne kartą teistas už tokio pobūdžio nusikaltimus.

Policijos pareigūnai turėjo informacijos, kad šis romų tautybės narkotikų prekeivis narkotines medžiagas slepia dviračio rėme padarytoje slėptuvėje.

Pareigūnai nuodugniai apžiūrėjo dviratį, tačiau slėptuvė jau buvo tuščia. Tačiau krata jo gyvenamojoje vietoje davė rezultatų – policijos pareigūnai rado ir paėmė 1 040 eurų, galimai gautus už neteisėtą prekybą narkotinėmis medžiagomis.

Abu įtariamieji uždaryti į areštinę.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.), neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius