-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus pareigūnai per pusantros valandos pričiupo tris asmenis su krūva narkotikų

Pareigūnai penktadienio vakarą pas du vilniečius aptiko nemažą kiekį narkotikų, kurie, tikėtina, buvo skirti pardavimui. Pas du sulaikytuosius rasta ir šaunamųjų ginklų.
Sudegintas rekordinis hašišo kiekis
Narkotikai / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Rugpjūčio 10 dieną, apie 21.24 val.,Vilniuje,Viršuliškių gatvėje, bute buvo sulaikyti pilietis A.B. )gim. 1990 m.) ir pilietis M.Č. (gim. 1992 m.). Bute rasti keturi permatomi paketai su augalinės kilmės medžiaga, vienas paketas su šviesios spalvos milteliais, kaip įtariama narkotine medžiaga ir du pistoletai – RG 2S , bei „Valtro“.

Rugpjūčio 10 dieną apie 22:40 val.,Vilniuje, Goštauto g., patruliai sulaikė pil. L.N. (gim. 1984 m.), pas kuri paviršutinės apžiūros metu šortų kišenėje buvo rasti du politileniniai maišeliai su šviesios spalvos milteliais.

Atvykus į komisariatą, tarnybinėse patalpose pas L.N. kuprinėje buvo aptikta, 5 politileniniai maišeliai su šviesios spalvos milteliais, 5 politileniniai maišeliai su šviesios spalvos miltelių gabaliukais., vienas politileninis maišelis su violetinės spalvos 21 vnt. tabletėmis., vienas politileninis maišelis su rožinės spalvos 50 vnt. tabletėmis, kaip įtariamą narkotinės medžiagas .

Rugpjūčio 10 d. apie 18 val. 30 min. Molėtuose, Vilniaus g., sulaikytas vyriškis, pas kurį rasti ir paimti du plastiko maišeliai su 100 vnt. žalsvų tablečių (įtariama, jog tai - narkotinės medžiagos). Įtariamieji (g. 1978 m. ir 1980 m.) uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius