Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Vilniaus patrulių rinktinės globotinė Gilza jaunuolių automobilyje aptiko dviejų rūšių narkotikų

Trečiadienį Vilniuje policijos pareigūnams narkotikus automobilyje aptikti padėjo tarnybinis šuo Gilza. Antradienio naktį Gilza taip pat pat aptiko narkotinių medžiagų automobilyje Žirmūnuose.
Gražuolė Gilza
Gražuolė Gilza / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Trečiadienį, apie 21 val. 30 min., Lentvario g., Vilniuje, policijos pareigūnai sustabdyto automobilio „Mazda 626“ bagažinėje aptiko du ritinėlius su baltos spalvos milteliais – narkotikais. Automobilis, jo vairuotojas 24-erių T.J. ir kartu važiavusi keleivė devyniolikmetė E.V. buvo pristatyti į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą.

Pareigūnai nusprendė nuodugniau patikrinti automobilį – į pagalbą jiems atskubėjo Patrulių rinktinės tarnybinis šuo Gilza – naktį Žirmūnuose ji automobilyje „VW Passat“ aptiko narkotinių medžiagų, praneša  Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Šuns uoslė nepavedė, o pareigūnų nuojauta pasitvirtino – „Mazda 626“ salone, atlenkimo nuo saulės skydelyje, Gilza aptiko du polietileninius maišelius su augalinės kilmės medžiaga.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius