-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija antradienį sučiupo lytinius organus merginoms demonstravusį iškrypėlį (papildyta 18.16 val.)

Vilniaus policijos patruliai antradienio pavakare sulaikė vyriškį, kuris merginoms demonstruodavo savo lytinius organus.
Iškrypėlis miškelyje
Iškrypėlis miškelyje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirminiais duomenimis, apie 16 val. į Vilniaus policiją paskambino mergina ir pareigūnams pranešė, kad Ateities gatvėje, miškelyje netoli Mykolo Romerio universiteto, vaikščioja iškrypėlis ir merginas gąsdina joms demonstruodamas savo lytinius organus.

Pareigūnai teigia, kad skambinusi mergina gana tiksliai nurodė įtariamojo požymius, papasakojo, kaip jis apsirengęs. Prie miškelio atvažiavę keli policijos ekipažai gana greitai pamatė vyriškį,  atitinkantį merginos pasakojimą. Jis buvo sulaikytas.

Į policiją skambinusi mergina vyrą atpažino. Ji taip pat parašė pareiškimą policijai, todėl įtariamasis nuvežtas į Vilniaus šeštąjį policijos komisariatą.

Pareigūnai teigia kol kas negalintys pasakyti, kokio amžiaus yra sulaikytas vyras, kuo jis užsiima gyvenime. Tai turėtų paaiškėti per apklausą.

Po apklausos ir išnagrinėjus merginos pareiškimą taip pat turėtų paaiškėti, kokia atsakomybė gresia vyriškiui – administracinė ar baudžiamoji.

Pareigūnai teigia, kad sostinės policija ne kartą buvo sulaukusi pranešimų apie Ateities gatvėje esančiame miškelyje siaučiantį iškrypėlį. Tačiau patruliams jo sučiupti iki šiol nepavykdavo.

„Laimė, šį kartą mergina labai gerai įsidėmėjo, kaip jis apsirengęs, kaip atrodo. Tai jį ir padėjo sulaikyti“, – teigia pareigūnai ir ragina tokiais atvejais neprarasti šalto proto bei gerai įsidėmėti įtariamojo požymius, kurie vėliau gali padėti policijai.

Papildyta 18.16 val.: Paaiškėjo, kad sulaikytasis yra 1966 m. gimęs vilnietis. Jis kategoriškai neigia esąs iškrypėlis. Vyriškis vartojęs alkoholio, tačiau labai nedaug - alkoholio matuoklis parodė, kad jo organizme yra vos 0,3 prom. alkoholio. Su tokiu kiekiu dar leidžiama vairuoti automobilį.

Savo paaiškinime policijai mergina parašė, kad parkelyje ties Ateities g. vyriškis dviračių taku ėjo tiesiai link jos. Vyriškio kelnės buvo prasegtos, buvo aiškiai matyti jo lytiniai organai.

Tuo tarpu vyriškis policijoje aiškino, kad jis parkelyje tiesiog sustojo nusišlapinti. Esą, atlikęs savo reikalus, pradėjo eiti nespėjęs susitvarkyti. Kaip tik tuo metu jis ir sutiko merginą, kuri apie įvykį pranešė policijai.

Pareigūnai teigia, kad nors vyriškio versija nėra labai įtikinama, šioje situacijoje pareigūnai jį gali bausti tik dėl šlapinimosi viešoje vietoje. Jam už tai ir buvo surašytas protokolas, vyriškis turės sumokėti baudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius