Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniaus policija dėl vagystės ieško lenkiškai kalbančių vyriškių

Sostinės policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos.
Įtariamieji
Įtariamieji / Policijos nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai ieško dviejų vyriškių, įtariamų vagyste.

Pernai, 2011 metų rugsėjo 21 d., Vilniuje, A.Goštauto g. 40A, iš vyriškio švarko kišenės buvo pavogtos dvi mokėjimo kortelės, iš kurių viena vėliau buvo pasinaudota.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.

Įtariamųjų požymiai: vienas – apie 35-40 metų amžiaus, normalaus kūno sudėjimo, apie 180 cm ūgio, kalba lenkiškai Vilniaus krašto akcentu; kitas – apie 55 metų amžiaus, normalaus kūno sudėjimo, žilų plaukų, kartais nešioja akinius, kalba lenkiškai, turi apie 2 metų anūką ir apie 9 metų anūkę. 

Asmenis, atpažinusius nuotraukose vyriškius, ar turinčius apie juos kitos informacijos, prašytume paskambinti Vilniaus aps. VPK Vilniaus m. trečiojo policijos komisariato tyrėjui Jaroslavui Olševskiui tel. Vilniuje (8 5) 271 6262 arba 8 698 86291.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius