Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija ieško įžūlaus apiplėšimo liudininkų

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybės tyrimo skyrius prašo atsiliepti įvykio liudininkus – 2010 metų rugsėjo 24 dieną apie 8.18 val. prie UAB „Vilniaus pergalė“ pastato, Vilniuje, Stumbrų gatvėje, buvo užpultas ir apiplėštas žmogus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip rašoma sostinės policijos pranešime, Vilniaus apskrities VPK Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl 2010 metų rugsėjo 24 dieną apie 8.18 val. įvykdyto plėšimo, kurio metu du asmenys, naudodami fizinį smurtą, iš piliečio T.P. pagrobė 15 tūkst. litų, aukso dirbinių, nešiojamąjį kompiuterį bei įvairių dokumentų.

Nusikaltimą mačiusius ar informacijos turinčius asmenis policija prašo kreiptis į Vilniaus apskrities VPK tel. (8 5) 271 6032, 271 6779, 271 6007 arba skambinti telefonu 112.

15min.lt primena, kad apiplėštas verslininkas asmenims, suteikusiems vertingos informacijos apie užpuolikus, pažadėjo skirti 50 tūkst. litų premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius