Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija įspėja: sukčiai prasimanė dar vieną apgaudinėjimo būdą

Siūlomas nuo 150 iki 300 eurų atlygis už banko sąskaitų atidarymą, mokėjimo ir elektroninio prisijungimo slaptažodžių kortelių įsigijimą savo vardu, vėliau perduodant banko duomenis asmeniui, siūlančiam šį lengvą uždarbį. Pareigūnai įspėja – tai spąstai.
Slaptasis „Tor“ internetas nebesaugus
Asociatyvinė iliustracija / 123rf nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Nusikaltimų tyrimo valdybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyrius praneša, kad pastaruoju metu internetiniuose puslapiuose, susirašinėjimų portaluose, platinama informacija apie galimybę lengvai užsidirbti: siūlomas nuo 150 iki 300 eurų atlygis už banko sąskaitų atidarymą, mokėjimo ir elektroninio prisijungimo slaptažodžių kortelių įsigijimą savo vardu, vėliau perduodant banko duomenis asmeniui, siūlančiam šį lengvą uždarbį.

Pabrėžtina, kad tokius pasiūlymus pateikiantys asmenys, pasinaudodami lengvatikių suteiktais asmens duomenimis ir neteisėtai pasinaudodami elektroninėmis mokėjimo priemonėmis, gali daryti įvairias nusikalstamas veikas ir sukelti nemaža rūpesčių savo privatumo nesaugantiems lengvo uždarbio mėgėjams, rašoma Vilniaus apskrities VPK atstovų penktadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius