Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija naktį gaudė vagis

Vilniaus policija naktį iš ketvirtadienio į penktadienį sulaikė kelis vagystėmis iš automobilių įtariamus asmenis.
Antrankiai
Antrankiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, naktį iš ketvirtadienioį penktadienį, apie 2.44 val., policijai pranešta, kad Vilniuje, Pelesos g. vaikinas nuplėšė automobilio BMW X5 šoninį galinio vaizdo veidrodėlį ir pasišalino.

Apkasų g. ir Pelesos g. sankirtoje pareigūnai sustabdė VW Multivan, kurio salone rasti keturi, įtariama, vogti automobilių galinio vaizdo veidrodėliai. Sulaikyti automobiliu važiavę įtariamieji – A.G. (gim. 1977 m.) ir A.L. (gim. 1983 m.).

A.L. šiemet jau buvo teistas – teismas jam skyrė laisvės apribojimo bausmę, nurodant būti namuose nuo 22 val. iki 6 val. ryto. Įvykis toliau tiriamas Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus m. pirmajame policijos komisariate.

Tą pačią naktį, apie 2.35 val., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai, ieškodami asmenų, įtariamų vagyste iš automobilio, Rinktinės g. pastebėjo du jaunuolius, stovinčius greta Audi. Šio automobilio salone rasta BOSCH žoliapjovė, 50 m. ilgio elektros laido prailgintojas, metalinė žvakidė.

Kam priklauso šie daiktai ir ką patys veikia vėlyvu metu vaikinai nesugebėjo paaiškinti. Sulaikyti R.Ž. (gim. 1981 m.) ir J.R. (gim. 1983 m.).

Ketvirtadienį, apie 16.30 val., policijos patruliai gavo pranešima, kad Pelesos gatvėje pavogtas šalia parduotuvės pastatytas dviratis. Jau po 10 min., Pelesos gatvėje pareigūnai pastebėjo dviratininką, vairuojantį į panašų į pavogtąjį dviratį.

Sulaikytas S.B. (gim. 1973 m.) pristatytas į Vilniaus m. antrąjį policijos komisariatą tolesniam įvykio aplinkybių aiškinimuisi.

Taip pat ketvirtadienį, apie 21.30 val., Vilniuje, savanorių pr., šalia „Forum Cinemas Vilnius“ kino teatro Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus m. antrojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus tyrėjai sulaikė E.Š. (gim. 1985 m.), bandantį iš automobilio Audi A4 pagrobti magnetolą.

Padaryta 300 litų turtinė žala. E.Š. uždarytas į areštinę.

Spalio 21 d. Vilniuje sulaikyta iš viso 19 įvairiais teisės pažeidimais įtariamų asmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius