Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija panaršė internete - sulaikytos devynios prostitutės

Vilniaus policija skelbia sulaikiusi devynias prostitutes, savo paslaugas reklamavusias internete ir laikraščių skelbimuose.
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų skyriaus pareigūnai, stebėję interneto pažinčių svetaines ir laikraščių pažinčių skyrių skelbimus, nustatė devynias merginas, siūliusias prostitucijos paslaugas – jos skelbėsi, kad „pamalonintų“ dosnius vyrus už materialinį atlygį.

Penkių intymias paslaugas teikusių merginų bylos bus pateiktos apylinkės teismams, nes šio pobūdžio teisės pažeidimą jos jau yra padariusios jau antrą kartą per metus. Merginosm gresia baudos nuo 500 iki tūkstančio litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Likusios keturios merginos įkliuvo pirmą kartą, todėl, remiantis įstatymais, joms buvo surašyti administraciniai nurodymai sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos – t.y. po 150 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius