Vilniaus policija prašo visuomenės pagalbos ieškant dingusios merginos

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Asmenų paieškos skyrius ieško dingusios be žinios Kristinos Sabaliauskaitės (gimusi 1983 m.), spalio 16 d. apie 0.30 val. ji Vilniuje, Islandijos g., išėjo iš restorano-kavinės „Brusly“ ir dingo be žinios.
Kristina Sabaliauskaitė
Kristina Sabaliauskaitė / Vilniaus policijos nuotr.

Policija praneša, kad merginos ūgis – 168–175 cm, ji yra liekno kūno sudėjimo, ilgų šviesių plaukų, rudų akių.

Mergina vilkėjo juodos spalvos paltą su kailine apykakle, juodos spalvos suknelę, avėjo trumpus aukštakulnius, su savimi turėjo juodą pailgą odinę rankinę, ryškiai rusvą odinę pailgą piniginę.

Vilniaus apskrities policija prašo visuomenės pagalbos ir kreipiasi į asmenis, kurie galbūt galėjo matyti K.Sabaliauskaitę restorane-kavinėje „Brusly“ ar greta naktį iš spalio 15 d. į spalio 16 d. nuo 00.00 val. iki 1 val.

Policija taip pat kreipiasi į asmenis, galėjusius matyti K.Sabaliauskaitę naktinėje gėrimų parduotuvėje „Bravo alco“, esančioje adresu Šeimyniškių g. 23, Vilniuje (ar prie jos) naktį iš spalio 15 d. į spalio 16 d. nuo 1 val. iki 2.30 val.

Policija taip pat kreipiasi į taksi vairuotojus, kurie galbūt galėjo vežti K.Sabaliauskaitę nuo restorano-kavinės „Brusly“ (ir jos apylinkių) ar naktinės gėrimų parduotuvės „Bravo alco“ (ir jos apylinkių) naktį iš spalio 15 d. į spalio 16 d. nuo 00.00 val. iki 2.30 val.

Visus, galinčius suteikti informacijos apie šią merginą, policija prašo paskambinti telefonais Vilniuje (8 5) 271 6099 arba (8 5) 271 6007, arba (8 698) 27110.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius