Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija sulaikė tris vagystėmis įtariamus asmenis

Vilniaus policija praneša sulaikiusi tris vagystėmis įtariamus asmenis.
Įkalčiai
Įkalčiai / Vilniaus policijos nuotr.

Kaip rašoma policijos pranešime, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai trečiadienį apie 14.30 val. su įkalčiais sulaikė ankščiau ne kartą teistą D.Z. (gim. 1984 m.), kuris iš Vilniaus Ulonų gatvės administracinio pastato laiptinės antrojo aukšto pavogė prirakintą dviratį.

Įtariamasis D.Z., išėjęs iš pastato ir ketinęs važiuoti pavogtu dviračiu, tuojau pat buvo sulaikytas. Pas jį rastos žnyplės, kuriomis jis nukirpo dviračio užraktą.

Antradienio vakarą Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai prekybos centre „Ozas“ sulaikė N.Z. (gimusi 1980 m.), kuri naudojosi iš vidaus folija padengta rankine.

Įtariamoji N.Z. iš parduotuvės pavogė įvairių drabužių už daugiau nei 500 litų.

Tą patį vakarą šio poskyrio pareigūnai sulaikė ir A.Ž. (gim. 1982 m.), kuris įtariamas iš Santariškių ligoninės pavogęs brangų paveikslą. Visi įtariamieji pristatyti į policijos komisariatą, pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai turi pagrindo manyti, kad sulaikyti įtariamieji yra padarę daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl nukentėjusius ar turinčius informacijos apie jų nusikalstamą veiklą prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatais telefonais (8 5) 271 6053, 271 6132 arba 271 6007.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius