-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija sulaikė vagystėmis iš automobilių įtariamus asmenis, pas įtariamuosius rasta narkotikų

Vilniaus policija sulaikė kelis asmenis, įtariamus vagystėmis iš automobilių. Pas įtariamuosius rasta ir narkotinių medžiagų.
Antrankiai
Antrankiai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, sekmadienį apie 3.17 val. Vilniuje, Dūkštų gatvėje policijos patruliai užklupo kelis vyriškius, įsilaužusius į namo kieme pastatytus automobilius „Volkswagen“ ir „KIA“.  Vieno jų – S.M. (gim. 1966 m.) – kuprinėje rastos dvi automagnetolos.

Kito vyriškio – A.Z. (gim. 1981 m.) – striukės kišenėje buvo specialus įrankis automobilių durelių spynelėms atrakinti. „Volkswagen“ ir „KIA“ vairuotojo pusės durelės buvo atrakintos sugadinant spyną.

Įtariamuosius atpažino liudytojas, matęs juos įsilaužiant į „KIA“.

Tą pačią dieną apie 17.45 val. patruliuojantiems pareigūnams sukėlė įtarimą Vilniuje, Viršuliškių gatvės daugiaaukštėje automobilių stovėjimo aikštelėje pastatytame „Opel Astra“ sėdintys trys vaikinai – jie atrodė panašūs į sergančius priklausomybe nuo narkotikų asmenis.

Automobilio savininkas K.K. (gim. 1985 m.) ir ant užpakalinės sėdynės sėdėjęs D.Ch. (gim. 1984 m.) prisipažino išvakarėse vartoję amfetaminą.

Po priekine automobilio sėdyne, kurioje sėdėjo D.D. (gim. 1989 m.), patruliai rado paslėptą maišelį su balta biria medžiaga. D.D. prisipažino, kad tai – amfetaminas.

Be to, po vairuotojo sėdyne rasta automagnetola „Sony“ be valdymo skydelio, o durelių daiktų dėtuvėse buvo du magnetolų valdymo skydeliai. K.K. nesugebėjo paaiškinti iš kur gavo šią įrangą. Visi trys įtariamieji buvo sulaikyti įtariant narkotikų vartojimu ir vagyste.

Nuo praėjusio šeštadienio iki pirmadienio Vilniuje iš viso buvo sulaikyta 60 įvairiais teisės pažeidimais įtariamų asmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius