Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policijai įkliuvo plėšimu įtariamas jaunuolis, pareigūnai ieško nukentėjusių

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus m. trečiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai operatyviai atskleidė visuomenėje didelio atgarsio susilaukusį ginkluotą plėšimą.
Įtariamasis
Įtariamasis. / Vilniaus policijos nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, birželio 2 d., apie 16.10 val., Vilniuje, Sereikiškių parke, Škirpos al., prisistatęs policijos pareigūnu asmuo, grasindamas į pistoletą panašiu daiktu, iš nukentėjusiųjų atiminėjo mobiliojo ryšio telefonus.

Pareigūnams prireikė tik 12 val. nustatyti ir sulaikyti šiuo nusikaltimu įtariamą A.K. (gim. 1982 m.). Jis anksčiau ne kartą teistas už įvairius nusikaltimus. Pareigūnai rado ir dalį pagrobto turto, pistoleto formos žiebtuvėlį, kuriuo grasino įtariamasis.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad A.K. yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų – Vilniaus senamiestyje prieidavo prie praeivių, prisistatydavo policijos pareigūnu arba „žaliuoju patruliu“ ir iš nukentėjusiųjų reikalaudavo pinigų ar prašydavo paskolinti mobiliojo ryšio telefoną paskambinti, o jį paėmęs – pabėgdavo iš įvykio vietos.

Pareigūnų teigimu, įtariamasis A.K. galėjo pasinaudoti alkoholinius gėrimus viešosiose vietose vartojančių asmenų elgesiu. Prisistatęs policijos pareigūnu už šių administracinių teisės pažeidimų neįforminimą jis ėmė „duokles“, o nukentėjusieji, vengdami atsakomybės, niekam nepranešdavo apie nutikimą.

Nuo šio asmens galimai nukentėjusius žmones policija kviečia kreiptis į Vilniaus aps. VPK Vilniaus m. trečiojo PK Nusikaltimų tyrimo skyrių tel. (8 5) 271 6278, arba bet kuriuo paros metu skambinti komisariato Operatyvaus valdymo poskyriui tel. (8 5) 271 6078.

VIDEO: Vilniaus policija sulaikė plėšimu įtariamą vaikiną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius