-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policijos patruliai sučiupo kelis plėšikus ir automobilių veidrodėlių vagį

Vilniaus policija informuoja, kad naktį iš pirmadienio į antradienį sostinėje buvo sulaikyti mažiausiai keturi įtariamieji.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, naktį iš pirmadienio į antradienį apie 2.50 val. Vilniuje, Kalvarijų gatvėje patruliuojantys pareigūnai pastebėjo įtartiną vyriškį. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnams šis vyras – 1967 m. gimęs R.S. – susijaudinęs aiškino, kad išėjo po viešnagės draugų namuose ir nieko blogo nėra nepadaręs.

Įtariamasis melavo veltui, nes jo sportinėje rankinėje rasti du automobilio šoniniai galinio vaizdo veidrodėliai, trys veržlės, manikiūrinės žirklės, o striukės kišenėje – žibintuvėlis. Turėdami pagrindo manyti, kad R.S. vogė automobilių dalis, patruliai jį surakino antrankiais ir pristatė į policijos komisariatą.

Tą pačią naktį apie 4.30 val. į policijos patrulius kreipėsi Italijos pilietis M.F. (gim. 1983 m.). Vilniuje, Geležinkelio g. prie nukentėjusiojo priėjo du vyriškiai ir moteris. Atėmusi italo mobiliojo ryšio telefoną „Samsung GT-E1170“, trijulė sėdo į „Mercedes Benz“ markės taksi automobilį ir pasišalino.

Nukentėjusiajam tebebendraujant su pareigūnais, prie jų grįžęs privažiavo „Mercedes“ taksi su įtariamųjų trejetu. M.F. atpažino savo „skriaudikus“, atgavo prarastą telefoną, o įtariamiesiems teko vykti pasiaiškinti į policijos komisariatą.

Pirmadienį apie 20.55 val. patruliams buvo pranešta, kad Vilniuje, Taikos g 162A., parduotuvėje, atpažinti du vaikinai, prieš kelias dienas prie parduotuvės apiplėšę moteriškę.

Į parduotuvę saugančios bendrovės darbuotojus anksčiau buvo kreipęsi Vilniaus m. šeštojo policijos komisariato kriminalistai; bendromis jėgomis nustatyta, kad parduotuvės vaizdo kameros užfiksavo vaikinus, stebėjusius ir sekusius apiplėštą pirkėją. Vėl juos pamatę, apsaugos darbuotojai nedelsdami informavo policiją.

Žinodami, kad įtariamieji nuvažiavo 75-ojo maršruto autobusu, pareigūnai jį sustabdė Justiniškių gatvėje ir sulaikė du įtariamuosius – 1998 m. gimusį K.Ž. ir 1996 m. gimusį J.J.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius