Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniaus policijos patruliai sulaikė plėšiką, du vagis ir keturis mušeikas

Vilniaus policijos patruliams savaitgalį darbo netrūko. Kaip praneša Vilniaus policija, pareigūnai sulaikė plėšiką, du vagis ir keturis mušeikas.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, sekmadienį apie 19.10 val. į Naująją Vilnią, Parko g. išsiųstas patrulių ekipažas, sekdamas karštais pėdsakais nustatė ir sulaikė ką tik vyriškį apiplėšusį R.D. (gim. 1989 m.).

Tą patį vakarą apie 18.41 val. patruliuojantys pareigūnai gavo Vilniaus apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriaus nurodymą vykti į Savanorių pr., kuriame du jaunuoliai buvo pastebėti apvaginėjantys  šalia prekybos centro stovintį automobilį.

Įtariamieji buvo pagal požymius atpažinti prie Konarskio g. gėlių turgavietės. Vienas jų metė turėtus daiktus ir bandė pabėgti per kitą turgaus išėjimą į Muitinės g., tačiau susidūrė su čia jau laukusiu pareigūnu ir buvo sulaikytas. Kitas įtariamasis nė nebandė pasprukti.

Įtariamieji V.S. (gim. 1989 m.) ir A.S. (gim. 1988 m.) pristatyti į komisariatą.

Šeštadienį apie 4.50 val. į pareigūnus kreipėsi A.S. (gim. 1977 m.), kuris paaiškino, kad prieš 10 minučių Vilniuje, Ukmergės g., prie ūkininkų turgaus, po kilusio žodinio konflikto jį ėmė mušti keturi jaunuoliai. Bėgdamas nuo jų A.S. pametė rankinę su 3 tūkst. 100 litų, asmens tapatybės kortele, vairuotojo pažymėjimu, banko mokėjimo kortele, mobiliojo ryšio telefonu „BlackBerry“.

Įtariamieji buvo pastebėti netoli nusikaltimo vietos. Vienas iš jaunuolių – T.S. (gim. 1988 m.) –  pareigūnų akivaizdoje ant žemės išmetė „BlackBerry“, kitas – V.J. (gim. 1989 m.) – taip pat bandė atsikratyti mokėjimo kortelės ir popieriaus lapo su užrašytu kortelės PIN kodu.

Sulaikyti ir kiti du įtariamieji – M.Z. (gim. 1988 m.) ir A.K. (gim. 1988 m.), Nuo jų sklido alkoholio kvapas.

Nukentėjusiojo rankinė rasta šiukšlių konteineryje, netoli konflikto vietos. Pinigų joje jau nebebuvo.

Jaunuoliai pristatyti pasiaiškinti į policijos komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius