Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policininkai bute aptiko spirito, cigarečių ir 130 asmens tapatybės kortelių

Naujininkuose esančiame bute policininkai rado ne tik nelegalių akcizais apmokestinamų prekių, bet ir 130 asmens tapatybės kortelių ir du vairuotojų pažymėjimus. Įtariama, kad šie asmens dokumentai buvo supirkinėjami ketinant juos panaudoti nusikalstamai veiklai.
Asmens tapatybės kortelės
Asmens tapatybės kortelės / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Trečiadienį Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus operatyvininkai, kartu su Naujininkų policijos nuovados pareigūnais, tikrino turimą informaciją apie nelegalų tabako ir alkoholio prekybos „tašką“ Vilniuje, Brolių gatvėje.

Atlikus kratą daugiabučio namo bute, pas T.R. (gim. 1951 m.) rastas vienas 1,5 litro talpos butelis su skysčiu, turinčiu

Vilniaus apskrities VPK nuotr./Cigaretės
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Cigaretės

alkoholio kvapą, kaip įtariama, spiritu ir 211 vienetų cigarečių pakelių su baltarusiškomis banderolėmis.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad bute taip pat rasta 130 asmens tapatybės kortelių ir du vairuotojų pažymėjimai. Įtariama, kad šie asmens dokumentai buvo supirkinėjami ketinant juos panaudoti nusikalstamai veiklai.

Praradusius asmens tapatybės korteles asmenis policija ragina kreiptis į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą tel.: (8 5) 271 6722, (8 5) 271 6729.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Dėl šios nusikalstamos veikos asmuo gali būti baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius