Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policininkai suglumę: negi teks vogtą dviratį grąžinti vagiui?

​Sostinės policija intensyviai ieško vogto dviračio tikrojo šeimininko. Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas kviečia atsiliepti, įtariama, vogto dviračio savininką – nukentėjusiojo parodymai padėtų sutramdyti dėl dviračių vagysčių pareigūnams gerai žinomą nusikaltėlį.
Vogtas dviratis „Phantom BY KS Cycling“
Vogtas dviratis „Phantom BY KS Cycling“ / Vilniaus policijos nuotr.

2014 m. spalio 21 d. apie 21.25 val. Vilniuje, Ozo gatvėje, buvo sulaikytas daug kartų teistas, niekur nedirbantis vyras, nuolat vogęs dviračius iš užrakintų patalpų bei daugiabučių gyvenamųjų namų laiptinių.

Policija buvo paskelbusi šio, nuo teismo skirtos bausmės besislapstančio, vyro paiešką.

Sulaikymo metu jis važiavo baltos spalvos dviračiu „Phantom BY KS Cycling“ (rėmo numeris LDY9001657).

Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai turi informacijos, kad dviratis galėjo būti pavogtas Verkių seniūnijos teritorijoje ir prašo atsiliepti jo savininką. Artimiausiu metu negavus nukentėjusio asmens pareiškimo dėl dviračio vagystės, nebus įrodytas vagystės faktas, o vogtas dviratis, vadovaujantis Lietuvos Respublikos įstatymais, privalės būti grąžintas su juo sulaikytam asmeniui.

Atpažinus savo dviratį prašome kreiptis į Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus 1-ojo poskyrio vyresniąją tyrėją Jeleną Antonovą tel. (8 5) 271 7707, el. p. jelena.antonova@policija.lt arba į Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato budėtojų padalinį Vilniuje, Žirmūnų g. 139A, tel. (8 5) 271 7600.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius