Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 12 /22:32

Vilniaus rajone „Audi“ rėžėsi į medį, ugniagesiams teko vaduoti žuvusio kolegos kūną

Pirmadienio pavakare Vilniaus rajone į medį trenkėsi nesuvaldytas automobilis „Audi“. Po avarijos į įvykio vietą vaduoti užspausto žmogaus išskubėjo ugniagesiai gelbėtojai. Paaiškėjo, kad automobilį vairavęs vyras žuvo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pranešimą apie avariją sename Minsko plente, netoli Rukainių kaimo, pareigūnai gavo apie 17.50 val. Pirminiais duomenimis, nesuvaldytas automobilis „Audi“ trenkėsi į medį, po smūgio mašinoje liko užspaustas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųsti policijos patruliai, greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Į įvykio vietą atskubėję pastarieji pradėjo vaduoti mašinoje užspaustą žmogų.

Vilniaus rajono policija pradėjo įvykio tyrimą.

Papildyta 19.24 val.: Per avariją automobilio vairuotojas žuvo.

Kaip iš įvykio vietos praneša 15min.lt fotografas Irmantas Gelūnas, apie 19.10 val. gelbėtojai vis dar dirbo įvykio vietoje ir stengėsi ištraukti žuvusio vairuotojo kūną. Automobilis priklauso 1985 metais gimusiam vyrui.

Kelias avarijos vietoje yra provėžuotas. Panašu, kad nesuvaldytas automobilis slydo šonu, vertėsi ir stogu trenkėsi į medį.

Pirminiais duomenimis, vyras važiavo vienas.

Papildyta 19.33 val.: Apie 19.20 val. ugniagesiams pagaliau pavyko iš metalo laužo krūvos ištraukti vairuotojo palaikus. Medikai patvirtino, kad vyras negyvas.

Papildyta 20.05 val.: Žuvęs vyras gyveno netoli avarijos vietos. Pasak liudininkų, jis žuvo važiuodamas nuo Medininkų link Rukainių kaimo.

Kaip pareigūnams tvirtino avarijos liudininkai, nelaimė įvyko tuomet, kai aplenkęs automobilį „Volvo“, vyriškis bandė grįžti į savo eismo juostą. „Audi“ sumėtė, jis slydo, nuskriejo nuo kelio, vertėsi ir trenkėsi į medį.

Papildyta: 22.32 val.: Aiškėja, kad avarijoje žuvęs vyras yra Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos antros ugniagesių komandos ugniagesys-gelbėtojas Andrejus Z. Tai 15min.lt patvirtino Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente.

Vyras žuvo automobilį vairuodamas ne tarnybos metu.

Ugniagesio profesiją Andrejus Z. pasirinko sekdamas tėvo pėdomis, kuris irgi daugelį metų išdirbo ugniagesiu gelbėtoju Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius