Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 30 /2020 05 31

Vilniaus rajone girto pasieniečio vairuojama „Škoda“ rėžėsi į VW: į ligoninę išvežti du vaikai

Šeštadienio vakarą Vilniaus rajono Visalaukės I kaime susidūrė du automobiliai. Paaiškėjo, kad vieną jų vairavo girtas pasienietis. Iš pradžių pranešta, kad susidūrimo metu nukentėjo du mažamečiai – jie išvežti į ligoninę.
Transportas
Greitoji/ Asociatyvi nuotr. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip praneša Policijos departamentas, gegužės 30 dieną apie 17 valandą 40 minučių Vilniaus rajono Visalaukės I kaime, Sodžiaus gatvėje, sankryžoje, automobilis „Škoda Superb“, vairuojamas neblaivaus 1987 metais gimusio pasieniečio, susidūrė su „VW T-ROC“, kurioje sėdėjo šeima su vaikais. „Volkswagen“ vairavo 1976 metais gimusi moteris.

Iš pradžių policija pranešė, kad eismo įvykio metu nukentėjo du vaikai. Vienam – 10 metų, kitam – keturiolika. Jie abu išvežti į ligoninę. Sekmadienio rytą Policijos departamentas informavo, kad eismo įvykio metu žmonės, vis dėlto, nebuvo sužaloti.

Pasieniečiui nustatytas net 2,55 prom. girtumas. Jis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus, kai alkoholio norma kraujyje viršija 1,5 prom. Sekmadienio rytą buvo pateiktas patikslintas girtumo laipsnis – 2,49 prom.

Avarija įvyko dėl to, kad „Škoda“ nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio VW. Įvykio metu pasienietis nebuvo tarnyboje, nedėvėjo uniformos.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius