Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajone nuo pasieniečių sprukęs bėglys vienatūriu rėžėsi į medį

Vilniaus rajone pasieniečių persekiojamas kontrabandininkas rėžėsi į medį ir pabėgo iš įvykio vietos. Likimo valiai paliktame automobilyje rasti 4 tūkst. pakelių cigarečių.
Bėglio automobilis
Bėglio automobilis / VSAT nuotr.
VSAT nuotr./Kontrabandinės cigaretės
VSAT nuotr./Kontrabandinės cigaretės

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, pirmadienį vakare pasienyje su Baltarusija esančiame Vilniaus rajono Kalvelių kaime patruliavę  VSAT Vilniaus rinktinės Kenos užkardos pareigūnai pastebėjo įtartiną vienatūrį „Dodge Grand Caravan“. Šios mašinos vairuotojas taip pat pamatė pasieniečius, padidino greitį ir nuvažiavo Kalabariškių kaimo link. Viename posūkyje Kalveliuose vairuotojas nesuvaldė vienatūrio ir šiek tiek apgadino pakelėje stovėjusio namo tvorą.

VSAT nuotr./Bėglio automobilis
VSAT nuotr./Bėglio automobilis

Bėglį pasieniečiai persekiojo maždaug kilometrą, tačiau Kalabariškių prieigose „Dodge“ staiga pasuko į mišką ir sustojo atsitrenkęs į medį.

Iš mašinos iššokę du asmenys tamsoje spėjo pasprukti ir pasislėpti tankmėje Jų sulaikyti nepavyko.

Paliktame automobilyje rastos aštuonios į juodą polietileno plėvelę įvyniotos dėžės cigarečių „Fest“ bei „Fest 7“. Visi 4 tūkst. pakelių rūkalų buvo pažymėti baltarusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais.

Automobilis ir cigaretės laikinai saugomi Kenos užkardoje. Dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo pažeidžiant nustatytą tvarką pradėta administracinė teisena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius