Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajone pėsčiąją pražudžiusio „Golfo“ vairuotojo siaubas – budrūs praeiviai

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, trečiadienį, vasario 14 d., šalies keliuose įvyko 6 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 6 žmonės. Vieno tragiško įvykio metu buvo mirtinai partrenkta 52 m. moteris.
Avarija Kaune
Avarija Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Per parą policijoje užregistruoti 35 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, 3 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Per parą pareigūnai išaiškino 21 neblaivų vairuotoją, 7 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės. Nustatyta 13 asmenų, vairavusių neturint tam teisės, išaiškintas 201 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimas.

Ryte, 6.52 val. Marijampolėje, Kauno ir Gamyklų g. šviesoforais reguliuojamoje sankryžoje, 19-metis automobilio „Audi A6“ vairuotojas, sankryžoje sukdamas į kairę, nepraleido tiesiai pagrindine gatve važiavusio automobilio „Honda CR-V“ ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeistas automobilio „Honda CR-V“ vairuotojas, kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę, taip pat sužeisti du „Audi A6“ keleiviai, 18 m. ir 19 m. jaunuoliai.

10.05 val., Vilniuje, Verkių–Lakūnų g. sankryžoje, 34 m. vyras, vairuodamas automobilį „Audi A6“ sukdamas į kairę, nepraleido tiesiai važiavusio automobilio „BMW530“ ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužalotas automobilio „Audi A6“ vairuotojas, kuriam ligoninėje buvo suteikta medikų pagalba.

Popiete, 15.35 val. Rokiškyje, Panevėžio ir Vilties g. nereguliuojamoje sankryžoje automobilį „Audi A3“ vairavęs vyras suko į kairę iš šalutinės gatvės ir nepraleido pagrindine gatve tiesiai važiavusio automobilio „Subaru Forester“. Po susidūrimo nevaldomas automobilis „Subaru Forester“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į du medžius. Įvykio metu šio automobilio vairuotojas buvo sužeistas ir paguldytas į ligoninę.

Vakare, apie 18.05 val., Vilniaus rajone, Mickūnų sen., kelyje Vilnius–Polockas, Lytos kaimo ribose, neblaivus 50 m. vyras vairavo automobilį „VW Golf“ ir mirtinai partrenkė kelkraščiu ėjusią 52 m. pėsčiąją. Vairuotojas pasišalino iš eismo įvykio vietos, tačiau pilietiški žmonės pranešė policijai apie sudaužytą važiuojantį „VW Golf“ automobilį, ir mirtiną įvykį sukėlęs vairuotojas buvo sulaikytas. Pusamžiam vairuotojui buvo nustatytas vidutinis, 2,41 prom., girtumas, vyras uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius