Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajone pirmadienio vakarą traukinys mirtinai traumavo pensininkę (nuotraukos)

Vilniaus rajone patekusi po traukiniu žuvo pensininkė. Vietos gyventojai teigia, kad iš karto po nelaimės moteris dar buvo gyva, tačiau greitosios pagalbos reikėjo laukti daugiau kaip valandą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Nelaimė Grigaičių kaime įvyko šiek tiek po 18 val. Kaip vėliau sakė prekinio traukinio mašinistas, moteris iš pradžių gulėjo ant bėgių. Artėjant traukiniui ji pakilo, bet nuo šilumvežio neišsisuko. Traukinys moterį kliudė ir nubloškė į šoną.

Pirmieji į įvykio vietą atskubėję vietos gyventojai teigia, kad moteris po nelaimės dar buvo gyva. Ji bandė kažką pasakyti, tačiau suprasti buvo sudėtinga.

Žmonės iškvietė greitąją pagalbą. Praėjus valandai nesulaukę medikų žmonės vėl paskambino bendruoju pagalbos telefonu. Jiems buvo pasakyta, kad pagalba važiavo, tačiau pirmą kartą skambinusieji esą nurodė ne tą adresą.

Kol atvažiavo medikai, moteris mirė. Policija jau nustatė, kad 1935 m. gimusi moteris yra Grigaičių gyventoja. Jos namas stovi ant kalvelės, vos už poros šimtų metrų nuo nelaimės vietos.

Dėl šio incidento kelioms valandoms buvo uždaryta geležinkelio pervaža Grigaičių kaime. Prekinis traukinys, sužalojęs moterį, sustojo. Jo vagonai užblokavo pervažą, todėl policija automobilius kreipė aplinkkeliu.

Vilniaus rajono policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius