Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajone policijos sulaikomas vagis išsitraukė ginklą

Vilniaus rajono kriminalinės policijos pareigūnai naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Didžiosios Riešės kaime sulaikė jaunuolį, įtariamą vagystėmis iš privačių namų. Per sulaikymą įtariamasis išsitraukė ginklą, tačiau po šūvio į orą jį išmetė.
Policininko amunicija
Policininko amunicija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus rajono policija, apie 3.15 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus r. policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai sulaikė V.B. (gim. 1984 m.).

Dvidešimt ketverių metų jaunuolis Didžiosios Riešės kaime, atstūmęs lango stiklą, kėsinosi apvogti  M.L. (gim. 1977 m.) namą.

Sulaikant V.B., šis išsitraukė su savimi turėtą ginklą, tačiau pareigūnui iššovus į orą įspėjamąjį šūvį, ginklą išmetė.

V.B. įtariamas vagystėmis iš gyvenamųjų namų. Vilniaus r. apylinkės prokuratūroje bus sprendžiamas klausimas dėl jo suėmimo.

Pastaruoju metu Didžiosios Riešės kaime labai padaugėjo vagysčių iš privačių namų. Nusikaltėliai į namus laužiasi ne tik dienomis, kai namuose nieko nėra, bet ir naktimis, kai šeimininkai miega. Kaimo gyventojai net svarstė galimybę naktimis budėti ir stebėti aplinką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius