-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 10 10 /18:10

Vilniaus rajone susidūrus trims automobiliams apvirto ir sudegė autobusiukas

Liepsnos pliūptelėjo ir apėmė autobusiuką „Chrysler“ praėjus vos kelioms akimirkoms po to, kai aplinkiniai ištraukė nukentėjusįjį iš transporto priemonės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trečiadienį 16 val. gautas pranešimas apie avariją kelyje Nemenčinė–Pabradė, operatyviai pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Policija praneša, kad Vilniaus rajone, kelyje Nemenčinė–Pabradė, nuvažiavus apie 1 kilometrą link Pabradės, eismo įvykio metu apvirto automobilis.

Duomenų apie galbūt nukentėjusius žmones policija iškart po pranešimo apie įvykį neturėjo.

Netrukus Vilniaus policija papildomai informavo, kad avarijos metu susidūrė „Fiat Ducato“ ir padidinto pravažumo automobilis „Chrysler Voyager“, pastarasis apvirto, sudegė degdamas atvira liepsna. Juo važiavęs asmuo nesunkiai nukentėjo.

15min.lt duomenimis, Vilniaus link važiavusio automobilio vairuotojas bandė lenkti sunkvežimį. Automobiliui išvažiavus į priešingos krypties eismo juostą, jo vairuotojas staiga suprato, kad sunkiasvorės mašinos aplenkti nebespės – iš priekio artėjo kitas automobilis.

Baltojo „Fiat“ vairuotojas bandė grįžti į savo eismo juostą, tačiau kliudė sunkvežimio galinę dalį. Nuo smūgio mikroautobusas pradėjo suktis, išskriejo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu seno modelio, beveik  prieš 20 metų pagamintu vienatūriu „Chrysler“.

Pastarasis po susidūrimo su „Fiat“ nuskriejo į šalikelę, užsiliepsnojo ir sudegė.

Per avariją nukentėjo sudegusio autobusiuko vairuotojas. Neoficialiomis žiniomis, jam lūžusi koja. Vyrą greitosios pagalbos medikai nuvežė į ligoninę.

Beje, liudininkų teigimų, šis vyriškis vos išvengė pragariškos lemties. Teigiama, kad liepsnos pliūptelėjo ir apėmė autobusiuką „Chrysler“ praėjus vos kelioms akimirkoms po to, kai aplinkiniai ištraukė nukentėjusįjį iš transporto priemonės.

Automobilio „Fiat“ vairuotojas šiek tiek apsidraskė, tačiau į ligoninę jo vežti neprireikė.

Įvykio metu buvo ribojamas arba visiškai stabdomas eismas. Buvo keli laikotarpiai, kai policijos pareigūnai uždraudė šiuo užmiesčio keliu eismą abiem kryptimis. Tuo metu susidarydavo didelės eismo spūstys.

Avarijos aplinkybes tiria Vilniaus rajono policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius