Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajono gyventojas nuo suėmimo pasislėpė, bet neilgam

Kalvarijos užkardos pareigūnai pasienyje su Lenkija sulaikė nusikaltimu įtariamą Vilniaus rajono gyventoją, kuris, įtariama, užsienyje slapstėsi nuo suėmimo.
Asociatyvi iliustracija: pasienio postas
Asociatyvi iliustracija: pasienio postas / VSAT archyvo nuotr.

Pirmadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai Lazdijų rajono Akmenių kaimo ribose, kelyje Seinai–Lazdijai, sustabdė ką tik iš Lenkijos į Lietuvą įvažiavusį mikroautobusą „Mercedes-Benz Sprinter“ lietuviškais numeriais. Juo iš Anglijos vyko keleivių grupelė.

Vienas jų buvo 19-metis Vilniaus rajono gyventojas. Pasieniečiai išsiaiškino, kad jo kaip įtariamojo nusikaltimo padarymu paiešką yra paskelbusi Vilniaus apskrities policija. Vyrui buvo paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Keleivį Kalvarijos pasieniečiai sulaikė, pristatė į savo užkardą ir vėliau perdavė Lazdijų policininkams.

Iš viso 2019 m. pasieniečiai sulaikė 2 422 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir nusižengimų ieškojo Lietuvos ir užsienio teisėsauga. Daugiausiai ieškomųjų sulaikyta šalies oro uostuose – 1 910.

Pagal pilietybes daugiausiai VSAT pareigūnams įkliuvo Lietuvos piliečių – 2 169. Taip pat sulaikyti 139 Ukrainos, 27 Baltarusijos, 15 Rusijos, 12 Tadžikistano, 10 Kazachstano bei dar 16-os valstybių piliečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius