Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajono pareigūnams atliekant kratas, narkotikų įsigyti atvyko 16 asmenų

Vilniaus rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai išaiškino Vilniaus rajono Pagirių seniūnijos apylinkėse veikusį vieną didžiausių komisariato istorijoje narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimo tašką. Kol pareigūnai vykdė kratas, į narkotikų tašką atvyko šešiolika asmenų.
Narkotikai tabore
Iliustcinė nuotrauka:narkotikai / Vilniaus policijos nuotr.

Ketvirtadienį vakare kriminalistai, atlikę kratas Pagirių kaime esančiame garažų masyve, surado ir paėmė apie 1,2 kilogramo įvairių narkotinių ir psichotropinių medžiagų ir galimai iš neteisėtos veiklos gautus pinigus.

Pareigūnai sulaikė tris asmenis, įtariamus narkotinių medžiagų platinimu. Pareigūnams atliekant kratas, per kelias valandas į tašką įsigyti narkotinių medžiagų buvo atvykę net 16 asmenų. 

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad penktadienį kriminalinės policijos pareigūnai, tęsdami pradėtą tyrimą, atliko kratą ir vieno iš įtariamųjų namuose. Pagirių seniūnijoje, Vaidotų kaime, policininkai aptiko ir paėmė įvairių narkotinių bei psichotropinių medžiagų.

R.P. (gim. 1979 m.), T.M. (gim. 1982 m.) ir M.D. (gim. 1988 m.) sulaikyti dviem paroms. Vilniaus rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėos disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius