Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajono policija gaudo nelegalaus alkoholio prekeivius

Trečiadienį anksti ryte Vilniaus rajono Maišiagalos policijos nuovados pareigūnai administracine tvarka dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką, nubaudė J.B. (gim. 1951 m.), kuri Maišiagalos turgavietėje neteisėtai prekiavo ir laikė akcizais apmokestinamomis cigaretėmis „Saint George“ su Rusijos Federacijos banderolėmis.
Sodų bendrijoje „Ąžuolas 2“ laikytas alkoholis
Sodų bendrijoje „Ąžuolas 2“ laikytas alkoholis / Vilniaus rajono policijos nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus rajono policija, Maišiagalos policijos nuovados pareigūnai gavo informaciją, kad sodų bendrijoje „Vasara 2“, Nemenčinėlės kaime, moteris vardu Zuzana neteisėtai prekiauja alkoholiu. Informacija pasitvirtino – septyniasdešimt septynerių metų J.Z.K. pardavė J.J. 0,5 l butelį su skysčiu, turinčiu alkoholio kvapą.

Moteris už tokią neteisėtą prekybą patraukta administracinėn atsakomybėn dėl naminės degtinės, brogos arba kitų namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo, įgijimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo, jai gresia bauda nuo 300 Lt iki 1 tūkst. 500 Lt.

Šiek tiek anksčiau, kovo 1 d. patikrinimo metu L.L. (gim. 1947 m.), savo namuose sodų bendrijoje „Ąžuolas 2”, Kalikstiškių kaime, neteisėtai vertėsi komercine veikla – pardavė A.G. 0,5 l butelį alkoholio.

Moteris už tokią neteisėtą veiklą atsakys dėl neteisėto vertimasi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla, jai gresia bauda nuo 1 tūkst. Lt iki 3 tūkst. Lt.

Toje pačioje sodų bendrijoje gyvenanti S.Ž. (gim. 1948 m.), pardavė A.G. 0,5 l butelį skysčio, turinčio alkoholio kvapą ir 2 pakelius cigarečių su rusiškomis banderolėmis. Pareigūnai moters namuose aptiko ir paėmė apie 11 l įvairiose talpose laikomo skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą, ir apie 600 pakelių cigarečių.

Maišiagalos policijos nuovados pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius